12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

A harmadik szem vagy homlok csakra: Tiszta intuíció

Csakra illóolaj – Chakra illóolaj

A harmadik szem vagy homlokcsakra a hatodik a hét csakrádból, a szemöldök között kezdődik, közvetlenül az orr hídja felett. A szanszkrit neve ajna, ami azt jelenti, hogy „érzékel”. Ez a csakra felel az elme és a külvilág közötti kapcsolatért, megtestesíti a külső és a belső világ meglátásának képességét, lehetővé teszi a tiszta gondolkodás és az önreflexió megtapasztalását.
A homlokcsakra a lélek színhelye, az intuíció és bölcsesség középpontja. A homlokcsakránál a felsőbb énünk jelentkezik. Ez a csakra magában hordja a hatodik érzék képességét, olyan dolgokra érzünk rá a segítségével, amire általában nem szoktunk. A homlokcsakra erősödését akkor érezzük, amikor intuícióinkra (hatodik érzékünkre) támaszkodunk, ilyenkor a belső látásunk és érzékelésünk működik. Napjainkban túl gyors életet élünk ahhoz, hogy érzékeljük intuíciónk üzeneteit. Ahhoz, hogy érzékelni tudjunk, le kell lassulni, kicsit meg kell állni. A hatodik csakra ajándéka az a képesség, hogy tudatában legyünk és éljünk a jelen pillanatának.
A homlokcsakra a nevetést is irányítja. Ezen belül az egyik legnagyobb feladatának tekinti azt, hogy tudjunk nevetni önmagunkon. A harmadik szem tökéletes képviselői azok, akik saját útjukon járnak, követik intuícióikat, képesek önmagukon és a világon is nevetni.

Az indigó csakra
A harmadik szem csakrát leggyakrabban az indigó vagy a kékes lila képviseli, szimbólumának két eleme van, amely a bölcsességgel van kapcsolatban: egy fejjel lefelé mutató háromszög és a lótuszvirág.

Mi történik, ha a harmadik szem / homlok csakra blokkolva van vagy kiegyensúlyozatlan?

Ha egy csakra blokkolva van, azt jelenti, hogy elzáródott, nem osztja el az energiaáramot, amely befolyásolhatja az általános jólétet.
Ha a harmadik szem csakra blokkolt állapota vagy alulműködése befolyásolhatja koncentráció képességét, információ feldolgozását. Amikor a harmadik szem csakra elzáródik, gyakran félhetünk az ismeretlentől, nem használjuk született bölcsességünket, megérzéseinket, túlságosan egy oldalról szemléljük a történéseket, a látható világba ragadunk.

Ha a csakra túl aktív állapotba kerül (túl sok energiát oszt el), elrugaszkodunk a valóságtól, nem látjuk reálisan önmagunkat, életünket, kapcsolatainkat. Fantáziavilágot szövünk magunk köré. Azon kapjuk magunkat, hogy nem a pillanatban vagyunk, valahol teljesen messze járunk és nehézséget okoz figyelni és koncentrálni a jelenre, melytől zavarodottakká, határozatlanokká válunk.

Hogyan lehet kiegyensúlyozni a harmadik szem csakráját illóolajjal?

A csakra kiegyensúlyozása az energia harmonikus és kiegyensúlyozott áramlásának helyreállítását jelenti a testben. Csakráink állandó ingadozásban vannak. A csakra kiegyensúlyozása rendszeres, majdhogynem napi tevékenységet igényel. De hogyan lehet egyensúlyba hozni a harmadik szem csakráját?

Az aromaterápia hatékony és egyszerű eszköz a csakra kiegyensúlyozására. Használjon olyan illóolajokat, amelyek helyreállítják az egyensúlyt. Homlokcsakra keverékünket szakszerűen állították össze annak érdekében, hogy helyreállítsa az egyensúlyt és felébressze a harmadik szem csakráját.

Hogyan kell használni a harmadik szem csakra illóolaj keveréket?

A Clear Intuition keverékünket hozzáadhatja egy személyes inhalátorhoz vagy cseppentheti diffúzorba. Ha ezek nem állnak rendelkezésére egy-két cseppet egy szövetre vagy vattapamacsra is helyezhet, erről belélegezve ugyancsak élvezheti a keverék előnyeit. Ahhoz, hogy ezt a csodálatos aromát helyileg, bőrön keresztül alkalmazza, hígítsa a Clear Intuition szinergiát 1%-ra kedvenc hordozóolajában. Felkenheti a harmadik szem / homlok csakra területére az óramutató járásával megegyező irányban masszírozva. Kényelmes roll-on kiszerelésben egyszerűen, további hígítás nélkül azonnal használhatja.

A csakra illóolaját megtalálod: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!