12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

A korona csakra: Magasabb kapcsolat-csakra illóolaj

Csakra illóolaj – Chakra illóolaj

Ma eljutottunk a 7. csakrához, a korona csakrához. Ez a csakra, mint egy korona, a fej tetején helyezkedik el, és – a koronával ellentétben – végtelenül felfelé és kifelé nyúlik, összekapcsol bennünket egy magasabb szintű tudatossággal és önismerettel, hogy elérjük magasabb énünket.

A koronacsakra szanszkrit neve szahaszrára, melyet „ezerszirmú lótusz”, a „Brahmarandhra” (Istenhez vezető kapu) vagy a „milliónyi sugár központja” elnevezéssel is szoktak illetni. Azért nevezik így, mert állítólag 1000 szirmú lótusz formája van. Az összes csakra közül talán ez a legbonyolultabb, ezt a legnehezebb elmagyarázni.
A Higher Connection csakara illóolaj keveréket úgy tervezték, hogy támogassa ezt a csakrát meleg, csillogó, mámorító illatával, melyet az Orange Blood (vérnarancs illóolaj), a Frankincense carteri CO2 (tömjén illóolaj), a Petitgrain és a Neroli illóolajok alkotnak.

A levendula csakra

Korona csakra színe az ibolyalila, és annak árnyalatai, ahogy tisztul egészen a fehérig, hozzárendelt eleme a fény.

A korona csakránk megfelelő működése felelős a megvilágosodásért, az Univerzummal, és Istennel való egyesülésért, a belső nyugalomért, kiegyensúlyozott személyiségünkért. A legmagasabban fejlett tudatot szimbolizálja, az univerzális tudat síkját, olyan síkot, amelyet csak nagyon kevés ember ér el. A buddhista felfogás szerint mégis minden ember – sok-sok élet után – eléri egyszer ezt a szintet. Ehhez a szinthez már nem tartoznak képek, mégis vannak kapcsolódó képi ábrázolások, ilyen például a szentek glóriája, ezt a nyitott koronacsakra sugárzásának tekinthetjük. Ezt a fénysíkot mindenkinek magának kell elérnie.

A koronacsakra szintjén már nem félünk felelősséget vállalni a saját életünkért, és megbízunk belső hangunkban, intuíciónkban.

Mi történik, ha elzáródik a korona csakra?


A csakra rendszer elosztja az energia áramlását az egész finom testen. A stressz, a betegség, az érzelmi zavarok vagy a konfliktusok blokkolást vagy egyensúlyhiányt okozhatnak a csakránkban, amely befolyásolhatja az általános jólétet. Mind a hét csakra összekapcsolódik; amikor az egyik csakrában akadály vagy egyensúlyhiány jelentkezik, az a többit is érinti.
Ha a csakra túl aktív, vagyis túlműködik, azt jelenti, hogy a csakra túl sok energiát oszt el. A korona csakra túlműködése esetén valószínűleg hiányzik az empátia, fásultság, elitizmus vagy más emberekkel szembeni fölény jellemezheti az egyént.

Ha egy csakra nem aktív, ez azt jelenti, hogy blokkolva van, vagy nem osztja el az energiaáramot, amely akadályozhatja azt a képességét, hogy elengedje a materialista igényeket. Amikor a korona csakra eltömődik, az egyén eltávolodhat a körülvevő világtól, és szellemi rosszulléthez vezethet. Amennyiben állandóan kimerültnek érezzük magunkat, fáradtak, fáradékonyak, határozatlanok vagyunk, hontalanság érzése, hovatartozás hiánya, felszínesnek, és feleslegesnek érezzük magunkat, depresszív tüneteink vannak, a korona csakránk elzáródhatott.

A többi csakrával ellentétben a koronacsakra problémái ritkán okoznak klasszikus betegségtüneteket. Az itt fellépő zavarok inkább pszichózisban és különféle személyiségváltozásokban nyilvánulnak meg. Ha arra törekszik, hogy békét találjon az életben, vagy megtalálja a kapcsolatot az univerzummal, akkor fontos, hogy kinyissa és kiegyensúlyozza a korona csakráját.

Hogyan egyensúlyozhatja ki a korona csakráját illóolajjal?

A csakra kiegyensúlyozása az energia harmonikus és kiegyensúlyozott áramlásának helyreállítása a testben. A csakráink állandó ingadozásokban vannak. A csakra kiegyensúlyozása néha napi tevékenységet jelent. De hogyan lehet egyensúlyba hozni a korona csakráját?

Az aromaterápia egyszerű, de hatékony eszköz lehet a koronacsakra egyensúlyának helyreállításakor. Használjon illóolajokat, amelyek inspirálják a megvilágosodást és felemelik a lelket.

A Higher Connection chakra illóolaj keverékünket hozzáadhatja egy személyes illóolaj inhalátorhoz vagy cseppentheti illóolaj diffúzorba. Ha ezek nem állnak rendelkezésére egy-két cseppet egy szövetre vagy vattapamacsra is helyezhet, erről belélegezve ugyancsak élvezheti az illóolaj keverék előnyeit. Ahhoz, hogy ezt a csodálatos aromát helyileg, bőrön keresztül alkalmazza, hígítsa a Higher Connection illóolaj szinergiát 1%-ra kedvenc hordozóolajában. Felkenheti a korona csakra területére az óramutató járásával megegyező irányban masszírozva. Kényelmes roll-on kiszerelésben egyszerűen, további hígítás nélkül azonnal használhatja.

A chakra (csakra) illóolajokat megtalálod: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!