12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

A SZÍVCSAKRA: SZERETŐ EGYÜTTÉRZÉS

Szívcsakra illóolaj

A negyedik csakra a szív csakra, megfelelő működése felelős a harmóniáért önmagunkkal, a férfi és női oldalunk tökéletes egyensúlyáért, és azért, hogy képesek legyünk önzetlenül, odaadóan és feltétel nélkül szeretni. A Loving Compassion keverék célja, hogy támogassa ezt a csakrát nyugtató, lágyan rózsás és zöld aromájával, amely a Grapefruit Pink, Rhododendron, Bergamot és Rose Otto illóolajaiból áll.

A szív csakra a 7 csakra középső tagja, mely az anyagi és a szellemi világ közötti híd. Hozzá kapcsolódik az együttérző és a feltétel nélküli szeretet, melynek jegyében elfogadunk másokat és feltételezzük róluk, hogy igyekeznek a tőlük telhető legjobbat adni. De önmagunk teljes elfogadása is a szívcsakrával kezdődik. A szívcsakra az a központ, amelyen keresztül szerethetünk. Minél nyitottabbá válik ez a központ, annál nagyobb lesz a képességünk, hogy önzetlenül szeressünk, ez az élet folytonosan táguló köre.

Ez a csakra könnyen és mélyen megsérülhet, amely nagymértékben befolyásolhatja jólétünket.

A zöld csakra

Annak ellenére, hogy többségünk rózsaszín vagy piros színre gondol, amikor a szívre gondolunk, a szívcsakra valójában a zöld színhez kapcsolódik.

A szívcsakra szimbóluma egy körből áll, amelyet tizenkét szirom vesz körül, benne egy lefelé és egy felfelé mutató háromszög, melyek egy hatágú csillagot alkotnak.

A metsző háromszögek a levegő elemet képviselik, ezen kívül az ellentétes típusú energiákat, mint például a férfi és a nő, vagy a szellem és az anyag szimbolizálják.

Mi történik, ha a szív csakra kiegyensúlyozatlan?

Akinek a szív csakrája kiegyensúlyozatlan, képtelen kimutatni az érzelmeit, annyira fél a csalódástól, hogy inkább közel sem enged senkit magához, nem tudja elengedni magát, érzelmeiben merev és megközelíthetetlen, túlságosan sebezhető. A mindennapokban inkább szomorú és magába forduló, mint életvidám, és zavarba jön attól, ha valaki gyengéd hozzá. Fizikailag a blokkolt szívcsakra légzőszervi megbetegedésekhez, szív rendellenességekhez, felső derékfájdalomhoz és rossz vérkeringéshez vezethet.

A szívcsakra kiegyensúlyozása

Saját szívünk gyógyítása lehetővé teszi számunkra, hogy meggyógyítsuk a körülöttünk lévő világot. Szív csakránk kiegyensúlyozott, amikor azért szeretjük magunkat, aki vagyunk és harmóniában élünk önmagunkkal, képesek vagyunk szeretetteljes kapcsolatokat kialakítani magunk körül, megfelelő empátiával rendelkezünk, bízunk másokban, képesek vagyunk megbocsátani, és békére törekszünk kapcsolatainkban. Fontos, hogy ösztönözzük csakráinak egyensúlyát. A Loving Compassion szinergia támogatja a szívcsakrát azáltal, hogy könnyít a szív sebein és táplálja a lelket. Segít megtisztítani a mély sebeket, miközben kinyitja és felemeli a szív központját.

Ezt a keveréket használhatja személyes inhalátorhoz vagy diffúzorhoz adva, de alkalmazzák helyileg is, de ebben az esetben hígítsa a Loving Compassion szinergiát 1% -ra kedvenc hordozóolajában. Kenje fel a szívcsakra területére, a mellkasra, és az óramutató járásával megegyező irányban masszírozza be.

A szívcsakra illóolajat megtekintheted: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!