12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

A TOROKCSAKRA: HATÉKONY, TISZTA, ÉRTHETŐ BESZÉD

Torokcsakra illóolaj

Folytatjuk a csakrák körüli utazásunkat, a mai témánk a torokcsakra, amely az emberi test ötödik csakrája. A nyak közepén helyezkedik el, közvetlenül a kulcscsont „v” fölött és a gége alatt. A szanszkrit neve vishuddha, amely jelentése „különösen tiszta”, mivel ez a csakra az emberi kifejezőképességhez, a kommunikációhoz és a kreativitáshoz kapcsolódik.

Az ötödik csakra hidat képez a gondolataink és az érzéseink között. Ezen keresztül fejezzük ki mindazt, ami bennünk van: vidámságunkat, szomorúságunkat, a boldogság, a félelem, valamint a harag érzését, továbbá gondolatainkat, véleményünket, tapasztalatainkat. A torokcsakrát a kifejezés és az igazság motiválja, ez a csakra felelős a hatékony, tiszta és érthető kommunikációért.

A türkiz csakra

A torok csakráját türkiz vagy akvamarin kék szín képviseli. A torok csakra szimbóluma egy tizenhat szirmú körből áll, és a félhold egy körben van. Néha körként ábrázolják, amely lefelé mutató háromszöget tartalmaz, és egy másik kör van benne.

A harmonikus működés

Ha a torok-csakránk egyensúlyban van, félelem nélkül, őszintén fejezzük ki érzéseinket, gondolatainkat, képesek vagyunk kimutatni gyengeségeinket, erősségeinket. Ha szükséges, hallgatni is tudunk, és képesek vagyunk megértéssel és szeretettel végighallgatni másokat. Beszédünk világos, tudunk nemet mondani, amikor azt tartjuk a leghelyesebbnek, kiállunk azért amiben hiszünk, őszinték vagyunk önmagunkkal és másokkal szemben, elmondjuk az igazságot, nem hagyjuk, hogy döntéseinkben mások véleménye befolyásoljon.

Diszharmonikus működés

A stressz, betegség, érzelmi zavarok vagy konfliktusok blokkolást vagy egyensúlyhiányt okozhatnak a csakrában. A hét csakra összekapcsolódik egymással, amikor az egyik csakrában blokkolás vagy egyensúlyhiány lép fel, az az összes többit is érinti. Ez az energiamegszakítás az elmére, a testre és a szellemre is hatással van.

Ha a torokcsakra alul működése vagy elzáródása befolyásolhatja az általános jólétet, hozzájárulhat a bizonytalanság, félénkség és az introvertált érzéshez. Amikor a torok csakra elzáródik, eltávolodunk a hiteles és igazi önmagunktól.

A torokcsakra alul működése esetén túlságosan félünk attól, hogy mások mit gondolnak rólunk, hatalmas a megfelelésvágyunk, ezért nem magunkat mutatjuk, hanem álarcokat használunk, hogy „erősnek” tűnjünk. Nem merjük kimondani véleményünket, magunkba fojtjuk problémáinkat. Félünk mások előtt megnyilvánulni, szégyenlősek és befelé fordulók vagyunk. Ilyenkor teljesen visszafogottak, gyámoltalanok, félénkek, visszahúzódóak vagyunk, vagy csak felszínes, jelentéktelen dolgokról beszélünk. Ha valami lényegeset, fontosat akarunk elmondani, úgy érezzük, gombóc van a torkunkban.

Előfordulhat az is, hogy a torokcsakra hiperaktív, azaz túlműködik. Amikor egy csakra hiperaktív, ez azt jelenti, hogy a csakra túl sok energiát oszt el. Ez is befolyásolja az általános jólétet. Ha a torokcsakra hiperaktív, akkor valószínűleg hiányzik a beszéd feletti kontroll, és túl sokat beszél szűrő nélkül (pletykál). A torokcsakra túlműködése eredményezheti azt is, hogy a saját magunk és mások felé is kritikussá válunk. A kapcsolatokban nézeteltérések jelentkezhetnek a kommunikáció nem megfelelő módja miatt, képtelenek vagyunk másokat meghallgatni, másokra odafigyelni.

Hogyan lehet kiegyensúlyozni a torokcsakrát illóolajokkal?

A csakra kiegyensúlyozása az energia harmonikus és kiegyensúlyozott áramlásának helyreállítása a testben. Mivel a csakrák állandó ingadozásban vannak, azok kiegyensúlyozása rendszeres és néha napi tevékenységet igényel.

Az aromaterápia hatékony és egyszerű eszköz lehet a csakrák egyensúlyának helyreállítására. Használjon olyan illóolajokat, amelyek elősegítik a tiszta kommunikációt és a kreativitást. A True Expression keverékben található Ho Wood, Lavender Fine, Spearmint és Blue Tansy illóolajok hűsítő, gyümölcsös és frissítő aromájával segítenek kinyitni és helyreállítani a torokcsakra egyensúlyát.

Hogyan kell használni a torokcsakra keveréket?

Egyszerűen vigye fel a szinergiát a torok területére a tiszta kommunikáció támogatására. A keverék nyugtató a szellem számára, miközben táplálja az önértékelés, a magabiztosság és az erő érzetét, hozzájárul az energetikai torlódások felszabadításához.

A terméket megtekintheted: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!