12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Néhány tipp a Get Relaxed illóolajos habfürdőhöz

Illóolajos fürdő az egyik legjobb dolog a kikapcsoláshoz

Az illóolajos habfürdőben a fejlesztők kombinálták a levendula, a majoránna, a mandarin, a patchuli, a geranium bourbon és a római kamilla nyugtató hatásait és illatait. Ezek az illóolajok egy igazán pihentető jellegűvé varázsolják a fürdővizet.

Az illóolajos habfürdőt megtalálja: ITT

Szeretne többet kihozni a fürdési rutinból? Nézze meg néhány tippünket, hogy miként lehet fokozni egy pihentető fürdőt!

Prioritás

Nehéz ugye időt szánni önmagunkra? Úgy tűnik, hogy az élet hozta igények átveszik ezt a feladatot, és így könnyen figyelmen kívül hagyjuk a minőségi „énidőt”.

Kikapcsolás

Napjainkat rengeteg technológia veszi körül, ami már ébredés pillanatától kezdve jelen van életünkben. Akár a Facebook, akár a munka legfrissebb teendői, ami elől szinte lehetetlen elmenekülni. Akkor miért ne szánna egy kis időt arra, hogy valóban pihenjen és száműzze rövid időre a kütyüket? Hagyja a telefonját egy másik szobában.

Tuningolja a hangulatot

Az illóolajok kiválóak egy hívogató, nyugodt légkör megteremtéséhez, de ezen kívül még sok más lehetőségünk van: tompítsa a lámpafényt, gyújtson néhány gyertyát, hallgasson zenét, hogy csak néhányat említsünk! Tegyen meg mindent azért, hogy eltérjen a szokásos napi rutintól.

Emelje a hangulatot egy pohárkával

Már megvan a pezsgőfürdő, szóval miért ne kényeztesse magát pezsgővel vagy borral! Egy kis alkohol az illóolajos fürdővel nagyban segít abban, hogy valóban ellazuljon és kényeztesse magát.

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!