12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

A Nemes Babér illóolaj ereje

Nemes babér illóolaj – Laurel leaf illóolaj

A Laurel Leaf Organic illóolajat vízgőz-desztillálással extrahálják a nemes babérfa frissen szedett leveleiből, így kiváló minőségű illóolajat nyernek, amelyben nincs semmilyen adalékanyag vagy nem kívánatos vegyület. A Laurel Leaf Organic fényes, fűszeres, édes illatáról ismert. Illata támogatja a bizalmat és a bátorságot, segíthet a szorongás és a szomorúság oldásában. A Laurel Leaf Organic támogatja az egészséges légzőrendszert, enyhíti és megszünteti az orrdugulást, valamint serkenti az étvágyat. Enyhítheti az alkalmi izomfájásokat a normál kopás vagy túlterhelés esetén egyaránt. A nemes babér illóolajban található leggyakoribb alkotóelem az 1,8-cineol, más néven eukaliptol. Az illóolaj körül-belül 45% eukalipolt, 12% más terpéneket, 8-12% terpinil-acetátot, 3–4% szeszkviterpént, 3% metil-ugenolt, valamint más α- és β- pinent, phellandrenet, linaloolt, geraniolt, terpineolt és laurinsavat is tartalmaz.

A nemes babér illóolaj hatásai

Antibiotikum” és Fertőtlenítő illóolaj
Ez az olaj antibiotikus tulajdonságairól is ismert, gátolja a mikrobák, baktériumok vagy gombák növekedését, hatékonyan védve a fertőzések ellen. Még egy előnye van ennek az illóolajnak, nevezetesen, teljesen biztonságos és nincs káros mellékhatása (kivéve ha nagyon nagy adagokban alkalmazzák). Ennek az olajnak az antiszeptikus tulajdonságai mellett megvédi a sebeket a felül fertőzésektől és gátolja a baktériumok szaporodását, miközben hozzájárul a fájdalomcsillapításhoz is, ugyanis komoly potenciállal rendelkezik az analgézia területén.

Görcsoldó illóolaj
Köhögés, fájdalom, hasmenés, idegeskedések által okozott görcsök, amelyek jelen lehetnek a légutakban, az izmokban, az idegekben, az erekben és a belső szervekben, az nemes babér illóolaj enyhíti a görcsöket azáltal, hogy enyhíti a összehúzódásokat, így a görcs még idejében „megijed” és elő sem tör.

Étvágyjavító illóolaj
Az étvágytalanság nagyon gyakori probléma gyermekeknél, valamint azoknál az emberekben, akik nagyvárosi életmódot élnek. Az irodában és otthon végzett munka túlzott nyomása, a végtelenül hajszolt életmód mellett, szinte nincs idő pihenésre vagy testmozgásra. Ugye, most magára ismert?! A csökkent étvágy végül akut hiánybetegségeket idézhet elő. Ezért ezekben az esetekben, ha párologtatjuk, vagy magunkra kenjük, biztosan megjön az étvágyunk!

Máj és epe
A nemes babér elősegíti az epe kiáramlását az emésztőtraktusba, elősegítve ezzel a sav-bázis egyensúly fenntartását. Az epét az emésztési folyamatokhoz és a gyomorsav semlegesítéséhez használja a szervezetünk, így segíthetünk az emésztésünkön és a túlzott sav okozta fekélyek megelőzésében.

Emenagóg illóolaj
Az egyik zseniális hatása a nemes babérnak, hogy hatékonyan szabályozza az „elakadt” menstruációs ciklust és szabályosabbá teszi azt. Enyhíti a menstruációs fájdalmakat, -görcsöket és az ebből adódó pszichés problémákat is.

Légzőszervek
Összetevői képesek legyőzni a köhögéssel, megfázással és lázzal járó kellemetlenségeket, és hozzájárul a láz csökkentéséhet, mivel az izzadás segít a testhőmérséklet csökkentésében.

Nyugtató illóolaj
Ez az illóolaj nyugtatja az idegrendszeri problémákat és -zavarokat, segíti a megkönnyebbülést olyan állapotokból, mint az epilepszia, hisztéria, görcsök, szorongás, stressz, depresszió, harag stb.

Tonik
A nemes babér illóolajnak ez a tulajdonsága az egész test számára jótékony hatású. Javítja az anyagcsere-funkciókat, például az élelmiszerek lebontását és a tápanyagok felszívódását a máj, a gyomor és a bél tonizálásával, segítve az erősebb és egészségesebb fejlődést. Ezenkívül gondoskodik a megfelelő kiválasztásról, szabályozza a hormonok és enzimek endokrinális kiválasztását, tonizálja az idegrendszert, ezáltal éber és aktív lesz. Végül serkenti az immunrendszert, védve ezzel a fertőzésektől.

Rovarirtó illóolaj
A rovarok számára halálos ez az illóolaj, ezért felhasználható spray-kben, párologtatókban, hogy a rovaroktól távol tartsuk környezetünket.

Egyéb előnyök
Az Öböl illóolaja ugyanolyan hatékony olyan tünetekben, mint a reuma, neuralgia, izomfájdalom, keringési problémák, megfázás, influenza, fogfertőzés, hasmenés, bőrfertőzések, valamint a haj növekedésének elősegítése és a fejbőr általános egészsége.

A nemes babér illóolajat megtalálja: ITT

 

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!