12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Biztonságos Illóolajok Gyerekeknek – MIT JELENT A KIDSAFE® VALÓJÁBAN?

Illóolaj Gyermekeknek

A KidSafe® szinergia sorozat célja annak elősegítése, hogy megkönnyítse a családok számára azon illóolajok kiválasztását, amelyeket gyermekeik számára is biztonságosan használhatóak. De nem ez az egyetlen cél!

Mit jelent valójában KidSafe® lenni?

A Plant Therapy KidSafe sorozata a világos az első olyan illóolaj-sorozat, amelyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki.

A Plant Thetapy, Robert Tisserand neves aromaterapeuta által a 2–10 éves korosztály számára kifejlesztett különféle KidSafe illóolaj szinergiákat és egyedi illóolajokat kínál, amelyek ebben a korosztályban általánosan jellemző problémákra és betegségekre irányulnak.

Mindegyik illóolaj 100% tisztaságú, hígítatlan illóolaj formájában, valamint előhígított, hengerelt formában (roll-on) kapható.

Gyermekeknek illóolaj roll-onok megtalálhatóak: ITT

A szülőkhöz hasonlóan a Plant Thetapy csapata is az abszolút biztonságra törekszik. Ezért hívták meg az esszenciális olajok biztonságának világszintű szakértőjét, Robert Tisserandot, hogy alkossák meg a KidSafe sorozatot. A kutatás, a tesztelés és a minőségbiztosítás szintje, amelyet a KidSafe termékcsalád fejlesztésébe helyeztek, páratlan az illóolaj iparban.

Nemcsak 100%-ban biztonságosak az illóolajok a gyermekek számára, hanem hatásosak is.

Ha illóolajakat szeretne használni kicsijénél, akkor egyszerűen nem áll rendelkezésre összehasonlítható termék jelenleg a piacon!

Amikor a Plant Thetapy Robert Tisseranddal közösen elkészítette a gyermekek számára biztonságos esszenciális olajok sorozatát, azt akarták biztosítani, hogy ügyfeleik tudják, hogy amikor KidSafe® illóolajat vagy szinergiát választanak, ezek megfelelő hígítás mellett valóban BIZTONSÁGOSAK A GYEREKEK SZÁMÁRA!
Robert Tisserand nemzetközileg ismert az aromaterápiás munkájáról, különös tekintettel az illóolaj biztonság és azok biztonságos felhasználása kérdéskörében.

Biztonságos illóolajok gyermekeknek, megtalálható: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!