12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Borókabogyó illóolaj – Juniper berry illóolaj

Mire jó a boróka illóolaj?

 

A Juniperius Berry illóolaja hihetetlen olaj, segíthet enyhíteni az idegfeszültséget, és ideális személyes meditációhoz. Segítséget jelenthet azoknak, akiket üldöz a félelem, düh, a biztonság hiánya az életben, akik félnek a sötéttől vagy önmaguk ismeretlen aspektusaitól. Segít, hogy felszínre kerüljenek a félelmet és dühöt okozó problémák, segít megérteni, hogy a félelmeink a tanítóink. Segít annak felismerésében, hogy el kell engedni, ami nem szolgál többé. A hagyomány szerint a gonosz szellemeket tartották távol az égetésével.

 

Fő alkotóelemei az alfa-pinén, a kamfén, a béta-pinén, a sabinen , a mirén , az alfa- phellandrene , az alfa-terpinen, a gamma-terpinen, a cineole, a béta-phellandrene, a para-cymene, a terpineol, a boril-acetát és a kariofilén . Nyomokban tartalmaz limonént, kámfort , linaloolot, linalil-acetátot, borneolt és nerolt is.

“Karcsúsító” illóolaj

A következő, “természetes” gélben használt illóolajokról ismert, hogy növelik a keringést, csökkentik a nemkívánatos bőrhullámok megjelenését, szilárdítják és feszessé teszik a bőrt. Kiváló edzések után vagy egy pihentető gélmasszázsként is alkalmazható!

Juniper Berry karcsúsító gél

Amire szüksége lesz:

 

Ízületi és izomfájdalmak esetén

 

Egy jó edzés számos mellékhatása az izom- és ízületi fájdalom lehet. Keverje össze a borókabogyó illóolajat a kedvenc hordozóolajával és masszírozza be az érintett területeket. Ez az illóolaj elősegíti a bőr melegségét, ami enyhíti a torlódást és a feszültséget.

Anyagcserére gyakorolt hatások

A boróka illóolaja megtisztítja a méreganyagoktól vérét, és így méregtelenítőként vagy tisztítóként működik. Ezt a tulajdonságot depurativnak is nevezik, ami azt jelenti, hogy „megtisztítja”. Segít eltávolítani a toxinokat, például a húgysavat, a nehézfémeket, a szennyező anyagokat, valamint a test által termelt bizonyos vegyületeket és hormonokat. Kiüríti ezen általános méreganyagokat a vérből, valamint más idegen méreganyagokat, amelyek bekerültek a szervezetbe.
A borókaolaj diuretikum jellegű, azaz elősegíti a vizelést. Ez növeli a vizelés gyakoriságát és mennyiségét. Ezért nagyon kedvező azok számára, akiknek ödémásodnak például. Segít a fogyásban, csökkenti a vérnyomást, és eltávolítja a testből az extra sókat és veszélyes anyagokat, mint például a húgysavat.

Stimulánsként viselkedik

 

A borókaolaj  stimuláns tulajdonságairól is ismert. Ez a stimuláló hatás segíti a fáradtság, szédülés és depresszió leküzdését . Fokozza az agy és az idegsejtek működését, az emésztőrendszert, a kiválasztórendszert, az idegrendszert, az endokrin és az exokrin mirigyek váladékait, amelyek magukban foglalják a faggyú, az izzadság, a könnyek, a vizelet kiválasztását és a menstruációk során történő kiürülést.

Felgyorsítja a gyógyulási folyamatot

Ha ennek az illóolajnak a hígított oldatát felviszik a sebekre vagy összekeverik krémmel, és felviszik, segít a sebek gyorsabb gyógyulásában, és megóvja őket a fertőzésektől.

Karminatív hatás

A karminatív szerek, például a boróka illóolak, hozzájárulnak a bélgázok csökkentéséhez. A puffadás vagy a testben lévő felesleges gáz mellkasi fájdalmat, emésztési zavart és kellemetlenséget okozhat, emeli a vérnyomást , veszélyeztetheti a szív egészségét, és heves gyomorfájást okozhat . A borókaolaj nagyon jó azok számára is, akik krónikus gázproblémáktól szenvednek.

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!