12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

BŐRRADÍR recept illóolajjal

Illóolaj bőrre – Illóolajos bőrradír recept

Hozzávalók:

Mielőtt elkészítjük a receptet, nézzük meg az összetevők néhány előnyét:

Cukor – A cukor segít eltávolítani bőr legfelső elhalt rétegét, és puhává, simává varázsolja a bőrt anélkül, hogy túlzottan agresszív lenne azon.

Kávé zacc – A kávéban található koffein elősegíti a vérkeringést, hámlasztja, puhítja és simítja a bőrt.

Finomítatlan kókusz zsír – rendkívüli módon hidratálja a bőrt.

Organikus argánolaj – az argánolaj kondicionáló és bőrt megújító tulajdonságairól ismert, gazdag E-vitaminban, simítja a finom ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát. Kiváló azok számára, akik pattanásos vagy érzékeny bőrrel rendelkeznek.

Near Perfection – ez a hordozóolaj-keverék minimalizálja a bőr hiányosságait, kiegyensúlyozza, puhítja és javítja az irritált bőrt megjelenését. Tartalmaz tamanu olajat, amely tökéletes a foltok és a zsíros bőr természetes kezelésének széles skálájára.

Helichrysum Italicum illóolaj – Immortelle néven is ismert, enyhíti a véraláfutások megjelenését, megújítja és támogatja a bőr egészséges megjelenését, segít csökkenteni a finom ráncokat, hegek és striák megjelenését.

Carrot seed illóolaj – táplálja, fiatalítja, lágyítja és megnyugtatja a bőrt, segíti annak gyógyulását.

Geranium Egyptian illóolaj – ismert bőr tonizáló, az arcbőr újjáélesztő és kiegyensúlyozó képességéről.

Rose Absolute illóolaj – hűt, nyugtat, tökéletes a száraz bőrre, segít minimalizálni a hegesedést.

Elemi illóolaj – fiatalító, csökkenti a finom vonalak megjelenését, támogatja és helyreállítja a bőrt az egészséges, fiatalabb megjelenésért.

Organikus rózsa hidroszol (Rose Hydrosol) – csökkenti a foltokat, és a bőr kivörösödését, segíti eltávolítani a szennyeződéseket és az olajat a pórusokban, és biztonságos a közvetlen bőrre történő permetezéshez. A hidroszolok gyermekek és háziállatok számára egyaránt biztonságosak.

Elkészítés:

  1. Keverje össze a cukrot és a kávé zaccott egy nagy tálban.
  2. Az illóolajakat és minden hordozóolajat keverjen össze.
  3. Az illóolajak és a hordozóolajak keverékét adja a száraz összetevőkhöz és alaposan keverje össze.

Használat:
Javasoljuk, hogy este lefekvés előtt végezze el a bőr radírozását. Az első héten legfeljebb háromszor, ezt követően hetente egyszer használja a bőrradírt az egészséges és ragyogó bőr fenntartásához.

Először mossa meg az arcát, a benedvesített arcbőrére vigyen fel egy kis diónyi mennyiséget, és óvatosan masszírozza az arcát körülbelül 1 percig. Jól öblítse le és törölje szárazra. Ezután a Rose Hydrosol-t – a szemre vigyázva – permetezze közvetlenül az arcára (éjszakai tonikként) közvetlenül a bőrradírozás után. Szinte azonnal meg fogja érezni a különbséget!

Ebben a bőrradír receptben az illóolaj hígítási aránya szándékosan 1% alatti, mivel azt az arcon és gyakran használjuk.

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!