12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Clary Sage illóolaj – Muskotályzsálya illóolaj

A Clary Sage illóolaj – Muskotályzsálya illóolaj felhasználási területei

 

Botanikai név: Salvia sclarea
Származási ország: Franciaország
Kivonási módszer: vízgőz- desztilláció
Növényi rész: levél és a virág
Aroma erőssége: közepes
Illata: földes, gyümölcsös és virágos aromája, érezhető benne a diófélék, és a gyógynövények illata egyaránt

A muskotályzsálya illóolaj terápiás előnyei

  • Segít a megnyugtató és kiegyensúlyozó légkör kialakításában.
  • Megkönnyíti a nők menstruációs ciklusával kapcsolatos tüneteket.
  • Segít csökkenteni a szorongást és a depressziót.
  • Elősegíti az egészséges fejbőr és a haj növekedését.
  • Kiegyensúlyozza a viharos érzelmeket, és segít stabilizálni a hangulatokat.
  • Elősegíti az egészséges bőr és köröm megjelenését

KidSafe?

Igen! Clary Sage illóolaj gyermekek számára is használható

Hígítási utasítások:

Hígítson 2-4% -ra vivőolajban, és vigye fel a hasra, hogy segítse a menstruációs problémáit.

Illóolaj diffúzorba

Adjon hozzá néhány csepp a diffúzorhoz, hogy nyugtató és földes légkört hozzon létre.

Illóolajok, amelyekkel jól keverhetők:

Bergamott , Cedarwood Virginian , Kamilla német Kamilla római Geranium egyiptomi , Jázmin abszolút Levendula , Neroli , Orange Sweet , Sandalwood ausztrál és Ylang Ylang Complete .

A Clary Sage az aromaterapeuták körében kedvelt földes, gyümölcsös és virágos aromája, amely egyszerre dió- és lágyszárú illatú, valamint számos egészségügyi előnye miatt.  A Clary Sage illóolaj kiváló alternatíva azok számára is, akik nem szeretik a levendulat. Nyugtató tulajdonságokkal és összehasonlítható virágaromával rendelkezik az aromás keverékekhez. 

Nyugtató és kiegyensúlyozó illóolaj

A muskotályzsálya illóolaj egyik fő kémiai alkotóeleme a linalol-acetát, amely nyugtató és földelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanez az alkotóelem megtalálható más nyugtató illóolajokban is, mint például a Bergamot , a Levendula és a Petitgrain . A Clary Sage segítségére lehet a nyugtató, kiegyensúlyozó és pihentető légkör kialakításában. Ez különösen fontos lehet az érzelmi egyensúly elősegítésénél, amikor úgy érzi, mintha érzelmei elszabadultak volna. És bár segít megnyugodni, de nem olyan nyugtató, mint a levendula.

Haj, bőr és körmök

 

A gyönyörű haj, bőr és köröm esetében a Clary Sage illóolaj határozottan olyan illóolaj, amelyet kéznél kell tartani, mivel mindháromnál esetben segíthet. Haj esetében elősegíti az egészséges, pelyhesedő fejbőrt, valamint a bőr olajtermelés egyensúlyának előmozdítását is nagyban támogatja. Ez viszont elősegíti az egészségesebb haj növekedését, valamint a hajhullás elleni küzdelemben is pozitív hatású. Zsíros bőr esetén adjon Clary Sage-t bőrápolási rutinjához, hogy segítse a bőr zsír-, és a túlzott olaj egyensúlyát. És végül, ez az illóolaj kiválóan alkalmas az egészséges köröm és a kutikula támogatására.

Stressz és szorongás

Mindannyiunknak vannak őrült és stresszes napjai. A Clary Sage illóolaj kiegyensúlyozó és nyugtató hatása különösen előnyös lehet! Segít enyhíteni a szorongást, javítja a hangulatot, és elősegíti az általános nyugalmat. Ahhoz, hogy nagyszerű inhaláló keverék legyen kéznél ezekben a stresszes napokban, nézd meg a “Nyugodt anya” inhaláló keveréket !
Szakértelemmel ötvözi a Bergamotot , a Neroli-t , a Clary Sage-t és a Ho Woodot a maximális stresszoldás érdekében.

Női dolgok

 

Mindannyian tudjuk azokat a kérdéseket, amelyek a nőkre jellemzőek… görcsök, ciklusok és PMS. A muskotályzsálya illóolaj hozzájárulhat ezeknek a problémáknak a tüneteinek enyhítéséhez. Mivel ez egy kiegyensúlyozó, hangulatnövelő illóolaj, segíthet megnyugtatni a viharos érzelmeket, amelyek a hónap ezen időszakában jelentkezhetnek. Ha helyileg alkalmazzák a hasra, akkor is segíthet a görcsök és fájdalom enyhítésében. A menstruációs fájdalom kezelése érdekében a következő keveréket javasoljuk, hordozóolajba:

2 csepp Clary Sage
2 csepp Bourbon Geranium
2 csepp Sweet Majoranna
a keveréket egy evőkanál hordozóolajba keverje, majd masszírozza be az aljasi régiót

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!