12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Gyakran ismételt kérdések az illóolajokról

Nézze meg a kérdéseket, mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot, valószínű már kérdeztek hasonlót Ön előtt.

Köszönjük szépen a kérdést. Abban az esetben, ha Ön munkanapon 12 óráig leadja a rendelését, akkor aznap postázásra kerül, és a következő munkanapon kézbesítik a csomagot.

Regisztrációs esetén 500 Ft értékű, azonnal levásárolható pontokat írunk jóvá. Vásárlások után jutalom pontokat írunk jóvá, amit le tud vásárolni. 5 pontot kapsz 100 Ft után, és 1 pont 1 Ft-ot ér. Például: 10.000 ft vásárlás után jóváírunk 500 pontot, ami 500 Ft-ot ér.

Köszönjük szépen a kérdését. A mi olajaink magas minőségűek, a nyomon-követés a magtól-az üvegig tart. Minden fázis ellenőrzött és csak olyan palackok kerülnek forgalomba, amelyekben megbízható, magas minőségű illóolajok vannak. Nem hígított, nem hamisított, nincs benne idegen anyag. Olajaink magas terápiás hatással rendelkeznek. Tehát, olajaink káros anyagtól mentesek, magas minőségűek, ezért azt gondoljuk, hogy bárhol megállják a helyüket.

Nagyon jó a kérdés. A gyártó a KidSafe illóolaj családot és KidSafe illóolaj összetevőket azért alkotta
meg, hogy gyermekeknél is biztonságosan lehessen alkalmazni az illóolajokat. Az illóolaj szinergiák esetében
például gyerekbiztos illóolajokat tesznek a keverékekbe, amennyiben egy illóolaj
szinergiához elengedhetetlen valamelyik olyan olaj, ami nem KidSafe, abból eltávolítják
azokat az alkotórészeket, amelyek károsak lehetnek. A többi márka illóolajait nem
ismerem, így azok felhasználásáról nem nyilatkozom. Annyit tudunk mondani, hogy
gyermekek számára csak KidSafe illóolajat javasolunk.

A webshop-ban lévő minden monoolaj saját oldalán a Tesztek (Test Report) fülnél találni fog egy letölthető pdf fájlt, ami az aktuálisan forgalmazott gyártási tétel minőségét és összetételét igazoló laboratóriumi eredményközlő van feltöltve. Ezen kívül a termékek biztonsági adatlapja is megtekinthető ugyanebben a fülben.

A CPTG minősítés egy vállalat saját minőségbiztosítási rendszere, nincs nemzetközi vagy nemzeti szabványosítása.  A CPTG lényege, hogy az illóoaljban nincs maradékanyag, szennyeződés stb. Minden gyártónak van saját minőség biztosítási rendszere, azt bármilyen fantázia névvel illetheti. Az általunk forgalmazott termékek három szintű ellenőrzésen mennek át, mielőtt a forgalomba kerülnének. Tiszták, vegyszermentesek, adalékmentesek, nincsenek hígítva, és magas terápiás hatással rendelkeznek.

 

Elektronikus úton küldjük a számlát, ami nyomtatható, hiteles, és NAV által is elfogadott elektronikus számlaforma.

A háromszoros minőségi vizsgálat azért szükséges, hogy az egyik legmagasabb minőségi kategóriába sorolható illóolajokat tudjunk forgalmazni. A minősítés kiterjed a vetőmagra, a termőföldre, a növényre, az illóolajra. Angolszász területen ezt a sorozatos vizsgálati rendszert hívják Seed to Seal-nek. Hazánkban hasonló kifejezés az élelmiszeripari szegmensben a “földtől-az asztalig” vagy a  “vasvillától-a villáig”, vagyis amíg az üvegbe kerül az illóolaj, minden egyes fázis szigorú ellenőrzésen megy keresztül a lehető legjobb minőség elérése érdekében.

Az illóolajok szájon át történő alkalmazásáról az illóolajok belsőleges használatáról szóló cikkünkben olvashat, amelyet megtalál: ITT

Lépjen velünk kapcsolatba

Hívható 9-17 közt

Email: info@essentialheal.hu

Kérdések az illóolajokról, az illóolajok használatáról, az illóolajok hatásairól

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!