12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

GYÖKÉRCSAKRA, A MEGALAPOZOTT ALAP

Gyökércsakra harmonizálás illóolajokkal

Gyökércsakra illóolaj

A csakra illóolaj keverékek célja, hogy segítsék a testben lévő hét csakra egyensúlyát. A mai téma középpontjában az 1. csakra, a gyökércsakra támogatására kifejlesztett Grounded Foundation áll, amely gazdag, földes, fűszeres aromával rendelkezik. Szent, földelő olajokból készült, mint a Spikenard, a Frankincense Carteri CO2, a Palo Santo és a Vetiver illóolajok.

A gyökér csakra

A gyökércsakra szimbóluma egy vörös, négyszirmú lótuszvirág lefelé mutató háromszöggel. A vörös szín a csakra színeinek spektrumában az erőt, a vitalitást szimbolizálja. A lefelé mutató háromszög az anyaggal összekötő szellemet szimbolizálja, a földre földelve. Úgy tekintünk a gyökércsakrára, mint a létfontosságú életerőnk központjára.
A gerinc alján található gyökércsakra mindennek az alapja, az egész csakrarendszer legfőbb energiaellátója. Ez az energiaközpont felelős a vitalitásunkért, meghatározza azt az energiát, ami az élethez rendelkezésünkre áll. A gyökércsakrának fontos szerepe van abban, hogyan viszonyulunk a világhoz, és önmagunkhoz, ennek köszönhetően szeretjük a testünket, elismerjük a szükségleteit és a korlátait, élethelyzeteinket sorsszerűen éljük meg. A fizikai biztonságérzettel áll kapcsolatban, mint a létfenntartás, a túlélés, a pénz, az otthon, a környezettel való egyensúly. Ha minden rendben van a gyökércsakránkkal, akkor stabilan állunk a lábunkon, megbízunk másokban és egészséges felelősségtudattal és birtoklási vággyal rendelkezünk.

Mi történik, ha a gyökércsakrád blokkolva van vagy kiegyensúlyozatlan?

Fenyegetést, pánikot vagy szorongást érez? Ez azt jelentheti, hogy a gyökércsakra blokkolva van! Ezek a kellemetlen érzések uralhatják a gondolatait, bizonytalanná tehetik és megkérdőjelezheti önmagát. Ezen túl a gyökércsakra kiegyensúlyozatlan működése esetén mértéktelenek lehetünk az anyagi javak megszerzésében, túl sokat ehetünk, túlságosan erős lehet a birtoklási vágyunk, önbizalomhiányban szenvedünk, dühösek és agresszívak lehetünk, vagy túlságosan lustává válhatunk. Fizikailag az elzáródott gyökércsakra fájó hátfájást, alacsony energiaszintet és hideg végtagokat eredményezhet.

A gyökércsakra kiegyensúlyozása

A kiegyensúlyozott gyökércsakra elősegíti a biztonság, a védelem és a remény érzetének megteremtését, és támogatja a bizalom és a hozzátartozás érzéseit. A keverékben található földelő olajok ebben nyújtanak támogatást. Ezt a keveréket használják inhalátorba vagy illóolaj diffúzorba cseppentve. De alkalmazzák a térdhajlatba vagy a talpakra kenve az óramutató járásával megegyező irányban masszírozva. Ebben az esetben azonban fontos, hogy hígítsa a Grounded Foundation illóolajat 1% -ra hordozóolajjal keverve.

 

A gyökércsakra illóolaj megtalálható: ITT
Ami segíthet még, azt itt találod: https://essentialheal.hu/product/chakra-synergies-essential-oil-set/

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!