12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

HOGYAN HASZNÁLJUK AZ AROMATERÁPIÁS INHALÁTORT?

Mik azok az aromaterápiás inhalátorok?

Ez a kis eszköz különféle néven ismert: személyes inhaláló, aromastick, aromaterápiás inhalátor stb. Az aromaterápiás inhalátorok koncentrált mennyiségű illóolajat tartalmaznak; ez a módszer rendkívül hatékony és kényelmes módja az illóolajok felhasználásának, könnyen magával viheti, ha elutazik, munkába vagy iskolába megy, olyan helyiségben tartózkodik, ahol az illóolaj használata másokra (pl. gyermekekre, betegekre) nézve kockázatot jelenthet, vagy bármikor, amikor nincs otthon a diffúzor közelében. Méretüknél fogva könnyedén elférnek a táskában, az íróasztal fiókjában vagy a gyermek iskolatáskájában, de elég kicsik ahhoz is, hogy beférjen a zsebbe. Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy a kiválasztott illóolajok és keverékek bárhol, diszkréten felhasználhatók legyenek.

Hogyan kell használni a személyes aromaterápiás inhalátort?

A képről látható, hogy az inhalátornak több része van:

  • kanóc: ahova 10-15 csepp illóolajat vagy illóolaj-keveréket cseppent
  • inhaláló: az a rész, ahonnan szippant
  • fedél: amely megakadályozza az illat túl gyors elillanását
  • alap: amely mindent szorosan megtart

Egyszerűen cseppentse a kiválasztott illóolajat vagy keveréket a kanócra, és szerelje össze az inhalátort. Az inhaláló használatához egyszerűen vegye le a kupakot, és emelje fel az inhalátor hegyét az orrához.

Felhasználási javaslatok az aromaterápiás inhalátorhoz:

Influenza elleni illóolaj keveréket tartalmazó inhalátor a táskában kiváló szolgálatot tehet bármikor, amikor olyan személlyel találkozunk, aki köhög, jelenlétében is diszkréten használhatja az inhalátort. Ugyanakkor csodálatosak lehetnek a nap folyamán a nyugtató és felemelő keverékeket tartalmazó inhalátorok is. Ez gyors módja az energiaellátásnak vagy a lazításnak, még akkor is, ha távol van otthonától.

Mit kell beletenni az aromaterápiás inhalálóba?

Nézzük meg néhány további ötletet, amelyek segítséget nyújthatnak bizonyos esetekben! Az inhaláló használatának végtelen lehetőségei vannak, ezért ne hagyja, hogy ezek a tippek korlátozzák képzelő erejét. Ne felejtse el, hogy általában összesen csak 10-15 csepp illóolaj szükséges!

  • Felemelő: 5 csepp Neroli, 4 csepp Orange Sweet, 2 csepp Vanilla
  • Hányinger: 5 csepp Ginger, 5 csepp Grapefruit
  • Energiát nyújtó: 5 csepp Mandarin, 5 csepp Lime, 5 csepp Spearmint
  • Pihenés, relaxáció: 6 csepp Petitgrain, 4 csepp Lavender, 3 csepp Cedarwood
  • Érzelmi: 5 csepp Lavender, 5 csepp Helichrysum, 3 csepp Fankincense, 3 csepp Majoram
  • Fókusz / nyugtató: 10-15 csepp A + Attention, vagy felnőtteknek 10 csepp citrom, 5 csepp Rosemary, gyerekeknek 10 csepp Orange Sweet, 5 csepp Cedarwood

Meg kell hígítani az illóolajat, amikor inhalátorba cseppentjük?

Inhalátorban a kiválasztott illóolaj 100%-os koncentrációban használható, mivel az illóolaj nem kerül érintkezésbe a bőrrel. Egyesek azonban inkább hígítják először az illóolajokat egy hordozóolajjal, mielőtt hozzáadnák a kanóchoz, így csökkentik az illóolajok erős aromáját (pl. borsmenta, citromfű és fahéj használatakor).

Az aromaterápiás inhalátor megtalálható: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!