12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

HOGYAN TISZTÍTSUK AZ ILLÓOLAJ DIFFÚZORT?

Illóolaj diffúzor tisztítása

Illóolaj diffúzor tisztítása otthon

Az illóolaj diffúzor fantasztikus módja az illóolajok használatának! Nem csak eloszlatják az olajokat az egész szobában, de más fantasztikus funkciókkal is rendelkeznek, mint például éjszakai fény, időzítő beállítások. Ha szereti illóolaj diffúzorát és használja is a készüléket, akkor havonta egyszer ajánlott rendesen kívül-belül megtisztítani. Törölje át, amikor poros lesz.

Dicséretes, ha rendszeresen tisztítja illóolaj diffúzorát, de ha a következő problémák valamelyike fellép, a lehető legrövidebb időn belül ajánlott belülről is megtisztítani:

  • gyengén porlaszt,
  • kibocsátott vízgőz gyenge,
  • furcsa hangokat ad,
  • hangosabb, mint általában.

Tehát mielőtt elkezdene pánikolni, hogy a diffúzora elromlott, először tisztítsa meg és nézze meg, mi történik.

Tisztítási kisokos illóolaj diffúzorhoz

 

Tisztítás előtt feltétlenül húzza ki a konnektorból! Ne aggódjon, az illóolaj diffúzorok tisztítása könnyebb, mint gondolná. Csak annyit kell tennie, hogy feltölti a tartályt a jelzéshez képest félig vízzel, majd tegyen bele 1 evőkanál ecetet. Ezután hagyja pár órán át ázni. Ha nincs ennyi ideje, akkor indítsa el a diffúzort az ecetes eleggyel 10-15 percre, hogy a porlasztót is átmossa.

Öntse ki az elegyet, vegyen egy ecetbe mártott vattát vagy fülpiszkálót, és tisztítsa meg azokat a szűk helyeket, amelyek nem lettek tiszták. Öblítse át a diffúzort vízzel, vegyen egy rongyot, vagy papírtörlőt és törölje szárazra a diffúzorát!

Rendszeresen tisztítsa meg illóolaj diffúzorát

 

 

 

Az illóolaj diffúzort jó állapotának megőrzése érdekében rendszeresen meg kell tisztítani. Noha ez eleinte időigényesnek és bonyolultnak tűnhet, ennek a szertartásnak a háztartási rendszeres takarítás részévé kell válnia. A jó hír az, hogy csak rövid időt vesz igénybe. Gondoljon a diffúzorra, mint az egészségének és a jólétének befektetésére. Minél jobban gondoskodik róla, annál jobban fog gondoskodni Önről.

Minden alkalommal tisztítsa meg!

 

Néhányan nem minden használat után tisztítják meg a diffúzort, sőt az is előfordul, hogy a vizet és az illóolajkeveréket a diffúzorban hagyják, arra gondolva, hogy „Ó, jó lesz még másnap is”. Kérjük, ezt ne tegye! Minden használat után javasolt a tisztítás. Bár ez túlzottnak tűnhet, fontos azonban szem előtt tartani, hogy egyes olajok maró hatásúak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy a diffúzora hosszú élettartamú legyen, és a legmagasabb teljesítményszinten működjön, ürítse ki, és minden használat után törölje át. Ez a tisztítás az új olajok párologtatásának élményét is nagymértékben befolyásolja, hiszen a diffúzorban korábban használt és ott maradt illóolaj befolyásolja a használni kívánt újabb keverék vagy illóolaj illatát. Vigyázzon a diffúzorára!

Illóolaj diffúzorainkat megtekintheti: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!