12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Mit kell tudni a gyermekeknek biztonságos illóolajokról?

A Plant Teraphy csapata számára az illóolajok használata során az egyik legfontosabb szempont, hogy azok gyermekeink számára is abszolút biztonságosak legyenek. Ezért megbízták a nemzetközileg elismert aromaterápiás szakértőt, Robert Tisserandot, hogy együtt hozzák létre az illóolajok világában úttörőnek számító, szabadalmaztatott KidSafe® sorozatot. A kutatás, a tesztelés és a minőségbiztosítás szintje, amelyet a KidSafe termékcsalád fejlesztésébe helyeztek, páratlan az illóolaj iparban. A KidSafe® sorozatot kifejezetten a 2–10 éves korosztály számára fejlesztettek ki, azzal a céllal, hogy az említett korosztályban felmerülő általános problémák és betegségek támogatása elérhető legyen növényi terápiával.

A KidSafe® illóolaj- és illóolajkeverék-sorozat 100% tisztaságú, gyerekbarát szinergiákat, tiszta olajokat és előre hígított görgős kiszerelést (roll-on) tartalmaz; mindegyiket úgy alakították ki, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen. Vásároljon gyermeke számára biztonságos illóolajokat hígítatlan kiszerelésben vagy előre hígított roll-on változatban, amely egyszerűsíti az illóolajok használatát.

Függetlenül attól, hogy a pihenés, a koncentráció támogatására, az álmatlanság leküzdésére vagy egyéb, más problémára keres természetes módszereket, ezeket a gyerekbarát illóolajokat bátran használhatja. A görgős kiszerelés megkönnyíti a napi használatot, egyszerűen tárolhatja a pénztárcában, az íróasztal fiókjában vagy akár a gyermek iskolatáskájában, így a nap során bármikor használhatja, amikor szükségét érzi.

Személyes tapasztalat alapján elmondható, ezek az olajok nemcsak 100%-ban biztonságosak a gyermekek számára, hanem hatásosak is.

Ha illóolajakat szeretne használni gyermekénél, akkor egyszerűen nem áll rendelkezésre összehasonlítható termék a piacon!

Gyermekbiztos illóolajok itt találhatóak: https://essentialheal.hu/product-category/kidsafe-illoolajok/

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!