12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Illóolaj szinergiák házilag

Illóolaj otthon – illóolajok használata

Mire kell figyelni azt illóolajoknál?

Ha van elképzelése arról, hogy mit szeretne elérni, és tudja, hogy kinek szánja az illóolaj keveréket, akkor ez a blog bejegyzés segít sok olyan kérdés megválaszolásában, amelyek a keverék elkészítése előtt, valamint annak során felmerülhetnek. Terápiás illóolajok? Minősített illóolajok? Doterra illóolaj, Young Living Illóolaj, Plant Therapy illóolaj? Önre bízva!

A legfontosabb, hogy feltegye magában a kérdést, hogy, mit, mikor, hol és miért szeretnénk alkalmazni, mint aromaterápiás kezelést.

Vannak speciális igények vagy korlátozások, amelyeket figyelembe kell vennie, mielőtt hozzá lát egy szinergia összeállításához.

Illóolaj keverékeket, terápiás illóolaj szinergiákat megtalálod: ITT

Kinek készül az illóolaj?

Gyermekek, terhes vagy szoptatós anya, idős személy, egészséges felnőtt

Egészségügyi problémákkal küzdő és / vagy gyógyszeres kezelés alatt álló személy

Illóolajok, amelyek nem ellenjavallt egy betegség vagy gyógyszer alkalmazása mellett

Mivel az illóolajok befolyásolhatják egyes gyógyszerek hatásait, javasoljuk, hogy konzultáljon aromaterápiával foglalkozó szakemberrel, együttműködésben orvosával.

Illóolajok gyerekeknek: ITT

Milyen illóolajokat használjon?

A keverés alapvető elemei: Hogyan keverjük össze az illóolajokat? Kinek készül, biztonságos a célszemély számára?

A gyermekeknek Kidsafe illóolajokra lesz szükségük.

A terhes vagy szoptató anyák kizárólag olyan illóolajokat használhatnak, amelyek terhesség és szoptatós alatt biztonságosan alkalmazhatóak.

Az egészséges felnőttek, az útmutatás szerint használhatják a legtöbb illóolajat.

Mikor használjuk az illóolaj keveréket?

Reggel, lefekvés előtt, egész nap

Általában véve érdemes reggelenként felemelő és energetizáló olajokat használni, és lefekvés előtt pihentető illóolajokat.

Amennyiben napközben olyan jellegű tevékenységet végzünk, amelyek koncentrációt igényelnek, abban az esetben az erre kifejlesztett vagy Ön által kevert szinergiát szoktak használni.

Hol fogják használni az illóolaj keveréket?

Gyermekek esetében, például egy osztályteremben fontos, hogy mikor használnak egy keveréket, mivel ez befolyásolhatja a használatkori hatást, illetve egyes egyének érzékenyek lehetnek bizonyos illóolajokra, amely nem kívánatos hatást eredményezhet. Például, nem javasoljuk az osztálytermekben történő diffundálást, ilyen esetekben egy saját inhalátorban kell használni az illóolajat.

Ha illóolajat használ a munkahelyen vagy az iskolában, akkor a legjobb, ha személyes inhalátort használ. Az illóolajok nem biztonságos minden ember számára, és a legjobb döntés, ha nem tesszük ki más embert olyan hatásnak, amely negatív lehet rájuk nézve (érzékenység).

Illóolaj diffúzorok: ITT

Hogyan kell használni az illóolaj keveréket?

Ez segít annak meghatározásában, hogy a megfelelő hígítási százalékot keverjük ki.

– 1% -os hígítást kell alkalmazni hosszú távú, napi vagy teljes test kezelése esetében

– rövid távú felhasználásra 5% -os hígítás használható. Mindig a legjobb, ha alacsony hígítással kezdjük, és csak szükség esetén növeljük a töménységet

– Belégzés: diffúzor, passzív diffúzió vagy aromaterápiás inhalátor

– Helyi alkalmazás: hosszú távú vagy rövid távú?

Készítsd el saját illóolaj keverékedet!

Általánosságban azt javasoljuk, hogy legalább legyen 3-5 illóolaj egy keverékben. Ha nem keverednek egymással a kiválasztott monoolajok, akkor mindössze 2 olaj használjunk azok közül, amelyekkel a hatást elszeretnénk érni. Azt is tartsa szemelőtt, hogy a gyógyhatás mellett, kellemes illata is legyen a szinergiának. Ezért okos dolog, ha van vatta vagy illatcsík a közelében, így kipróbálhatja, hogy az illóolaj milyen illatú lesz, mielőtt elkészíti a keveréket.

Ne feledje, hogy ha egy illóolaj alacsony %-os arányban ajánlott, abban az esetben a keverékben lévő arány ne haladja meg a helyileg történő alkalmazáskor meghaladó értékeket.

Ne félj új dolgokat kipróbálni!

Az egyik dolog, amit gyakran hallok: „Megpróbáltam, amit ajánlott, és az nem működött!”. Noha vannak általánosítások, nagyon fontos megtanulni, hogyan reagál az illóolajra az adott egyén.

Példa erre, hogy a legtöbb ember lefekvés előtt kerüli a stimuláló illóolajokat, ebben az időszakban inkább a nyugtató vagy pihentető illóolajokat használják. Személy szerint azonban a stimuláló illóolajok lefekvés előtt gyakran segítenek, amikor túl fáradtnak érzem magam ahhoz, hogy el tudjak aludni.

Egy másik példa: használhatják-e az emberek levendula, citrom és borsmenta illóolajokat szezonális allergiákra? Nincs bizonyíték arra, hogy ezek az olajok antihisztamin tulajdonságokkal rendelkeznek, és kémiai összetételük nem támasztja alá ezt. Sokan használják és azt mondják, hogy az említett illóolajok kiválóan működtek alkalmazásuk során. Ez egy másik eset, amikor mindenkinek tudnia kell, hogyan reagál individuálisan egy adott illóolajra.

Mindannyian különbözőek vagyunk, és az illóolajok személyes megismerése segít Önnek olyan keverékek készítésében, amelyek a legjobb eredményt és élményt nyújtják Önnek!

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!