12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Áldott állapot, szoptatás és az illóolajok

Illóolajok áldott állapotban is!

Illóolajok terhesség alatt

Az esszenciális olajok a terhesség első trimeszterében korlátozott felhasználása ajánlott. Ennek az az oka, hogy rengeteg változás zajlik ilyenkor a testünkben. Ilyenkor általában nem javasoljuk az illóolajok aktív vagy napi használatát, és talán a legjobb, ha ebben az időben elkerülik az összes illóolaj felhasználási módját. Azonban például a hányinger esetében, fontolóra veheti, hogy egy csepp borsmenta vagy fodormenta illóolajat cseppent egy nedvszívó szövetre vagy zsebkendőre, és azt finoman belélegezve várja a tünetek enyhülését.

A terhesség második trimeszterében a következő irányelveket javasoljuk:

1. Csak biztonságos illóolajokat használjon.

2. Helyi alkalmazás esetén hígítsa 1% -ra.

Illóolajok szoptatás alatt

Az illóolajok biztonságosan használhatók szoptatás közben. Ismert az a tény, hogy szoptatás ideje alatt a csecsemő felveszi az anyatejjel az tejbe átjutott anyagokat, ezért a szoptatás alatt javasoljuk a KidSafe jelöléssel ellátott illóolajok használatát. Az illóolajokat csak szükség esetében használjuk, szem előtt tartva azt a bizonyított tényt, hogy minél inkább használunk illóolajokat szoptatás alatt, annál valószínűbb, hogy nagyobb mennyiségbe jelennek meg az anyatejben.

Illóolaj 2 év alatti gyermekek

Az illóolajok biztonságosan használhatók 2 évesnél fiatalabb gyermekeknél. A KidSafe szinergiáinkat 2-10 éves korú gyermekek számára alkották meg, és kifejezetten olyan szinergiákat fejlesztettek ki, amelyek nagyrészt lefedik a leggyakoribb problémákat, amelyekkel a szülők, az adott korosztályban lévő gyermekeikkel szembesülnek.

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!