12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Az illóolaj minőségről – Tiszta, terápiás illóolajok

Terápiás és minősített illóolajok! Tisztaság és minőség egyaránt fontos!!!

A ma tesztelése, a holnap minősége!

Illóolajok biztonságos használata

Bizonyára a kedves olvasó találkozott már a hazai és nemzetközi illóolaj területén számos márkával, így a Doterra illóolajok, az Oshadi illóolajok, Panarom illóolajok, Herbatherapy illóolajok, NHR illóolajok, a Plant Therapy illóolajok, és még számos illóolaj gyártóról már hallottunk. Önre van bízva, melyiket válassza! Akkor most nézzük a mi a fontos a minőségnél!

Terápiás illóolajok, amelyeket webshopunkban megtalál: ITT

Az illóolajok biztonságos és hatékony felhasználása rendkívül fontos számunkra. Azt tűztük ki célul, hogy az ügyfeleink megfelelő tudással felfegyverkezve, és magabiztosan használják illóolajaikat otthonukban és szeretteiken.

Tudjuk, mennyire fontos
ügyfeleinknek az, hogy pontosan tudják, mit vásárolnak. Ezért
minden egyes illóolajtermék-oldalon megadjuk a botanikai nevet, az
extrahálási módszert, a származási országot, a növény részét,
az illatot, és a GC / MS eredményeket. Ez lehetővé teszi Önnek,
ügyfelünknek, hogy pontosan tudja, mit vásárol, és így nyugodt
szívvel meghozhatja önmaga és családja számára a legmegfelelőbb
döntést.

Esszenciális olajainkat először organoleptikusan úton tesztelik tanúsított aromaterápiás szakemberek, mielőtt elküldenék a laboratóriumba. Az érzékszervi vizsgálat azt jelenti, hogy az olajat folyamatosan egy tesztcsíkon szagolgatják – az illóolajok bizonyos tulajdonságai csak akkor mutatkoznak meg, amíg az olaj legalább 30 percig párolog. A vizsgálat magában foglalja az olaj színének, állagának és általános megjelenésének értékelését, és ennek során megállapítják, hogy az adott olaj, jó minőségű olajnak minősül-e, a termékre jellemző kinézetű és illatú.

Organikus illóolajokról – bio illóolajokról ITT olvashat még

A GC-MS (gázkromatográfiás és tömeg spektrométeres vizsgálat) tesztelésével minden egyes illóolaj gyártási tétel tesztelve van az egyes vegyi alkotóelemekre vonatkozóan, beleértve a hamisítási, hígítási, vegyszerek irányába történő vizsgálatokat. Az eredményeket követően kiértékelik az egyes olajok színét, állagát és általános megjelenését, hogy a lehető legpontosabb információkat kapjanak a felhasználók.

Illóolaj Minőség a kezdetektől

Mielőtt egy olajat készítenek, a gyártó minden lényeges információt megszerez a gazdálkodóról, a lepárlóról vagy a beszállítóról. Minden minta hátterét, hírnevét, a minőség iránti elkötelezettséget és az iparág iránti elkötelezettséget is megvizsgálják. Miután megismerték a magas minőségű gyártáshoz szükséges lényeges és döntő információkat, és minden tekintetben magasan megfelel a társaság minőségi elvárásainak, ezt követően kezdik el az adott illóolaj gyártását.

Az illóolajokról

Egy illóolaj sok, több mint 100 kémiai összetevőből állnak. Számos tényező befolyásolhatja az olaj összetételét, és minőségét, ideértve a növény termesztésének helyét (származási ország, földrajzi szélesség, magasság), a talajminőséget, és az időjárási viszonyokat, valamint a napszakokat és a betakarítási év idejét, valamint a lepárlást. Minden illóolajra jellemzően, párhuzamosan 3-5 mintát tesztelnek, és tesztelik minden egyes gyártási tételt.

Egyes illóolajok, mint például az eukaliptusz, a citromfű vagy a wintergreen, egynél több növényfajból származhatnak. Mások, például a bazsalikom, a rozmaring vagy a kakukkfű, ugyanabból a fajból származnak, de eltérő „kemotípusok”, ami azt jelenti, hogy az illóolaj komponensek összetételében jelentős különbségek mutatkoznak az egyes kemotípusok között. Ezek a tényezők mind a minőséget, mind a terápiás hatást lényegesen befolyásolhatják. Ezért a különböző kemotípusú illóolajokat különböző névvel vagy jelzővel látják el, ami nagyban segíti a fogyasztók felhasználási igényét és terápiás irányát.

 

100% tisztaságú, terápiás illóolaj szinergiák megtalálhatóak: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!