12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Illóolajokat és illóolaj diffúzort kaptam ajándékba… Most mit tegyek velük?

 

Sokan azon szerencsések közé tartoznak, akiket barátaik és családtagjaik egy csodálatos illóolaj szettel és egy gyönyörű diffúzorral leptek meg az ünnepek alkalmával!

Ezúton köszönjük a belénk vetett bizalmat! A felénk érkezett jelzések alapján sokukban megfogalmazódott a kérdés: “Most, hogy megkaptam ezeket az illóolajokat, vagy az illóolaj diffúzort, mit tegyek, hogyan használjam?”

Nem meglepő a kérdés, hiszen sokféle, gyakran egymásnak ellentmondó információ hallható az illóolajok felhasználásának legjobb módjáról, ezért szeretnénk segíteni. Az ünnepek miatt egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel összeállítottuk egy kisebb összefoglalót, amelyben remélhetőleg megtalálhatja a kérdéseire a választ. Amennyiben mégsem, forduljon hozzánk továbbra is bizalommal!

Kezdjük az illóolaj diffúzióval

Mennyi ideig kell párologtatni? Használható a háziállatok körül? Van olyan illóolaj, amit nem szabad párologtatni? Kattintson ide, ha meg szeretné kapni a válaszokat ezekre a kérdésekre.

Az illóolajok párologtatásának különféle módjai vannak például: ultrahangos diffúzorok, szobaspray, aromaterápiás ékszerek, gőz inhaláció, személyes inhalátorok és passzív diffúzió (szövetek, vattapamacsok, plüss állatok stb.). Kattintson ide a diffúzió számos módszerének megismeréséhez.

Hogyan tisztítsa meg az új diffúzort? Ez a cikk segít!

Illóolajok és gyermekek

Ha van gyermeke, jó ha tudja, hogy nem minden illóolaj használata biztonságos a gyermek számára. Nem kell aggódnia – segítünk benne, nem kell találgatnia! Olvassa el ezt és használja az illóolajait magabiztosan, tudva, mi a biztonságos és mi nem a gyerekek számára.

A Plant Therapy csapata büszke arra, hogy a világhírű aromaterapeutával, Robert Tisserand-nal együttműködve kifejlesztette az első illóolaj-sorozatot, amelyet kifejezetten a gyermekek számára készítettek. Kattintson ide, hogy megtudja, mit jelent valójában a KidSafe.

Terhes? Olvassa el ezt először! Illóolajok terhesség és szoptatás alatt!

Ha terhes vagy szoptat, rendkívül óvatosnak kell lennie az illóolajokkal. Kattintson ide, és ide, ha a témával kapcsolatban szeretne egy mélyebb cikket olvasni.

Hozza ki a legtöbbet a szépségápolási termékekből illóolajokkal

Az illóolajok hozzáadásával természetes szépségápolási cikkeit felfrissítheti. Száraz bőr? Törékeny haj? Foltok vagy hegek? Számos olyan olaj található, amelyek támogatják a puha, egészséges bőrt és a hajat.

Kattintson ide, ha kipróbálná a DIY szépségápoló receptet, függetlenül attól, hogy pattanása van, száraz vagy öregedő bőrű-e.

Saját tisztítószer készítése illóolajjal

Szeretné megtanulni, hogyan lehet saját tisztítószert készíteni, vagy illatosítaná a már meglévő tisztítószerét? Számos illóolaj frissítő és fertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik. Kattintson ide, hogy ötleteket és recepteket találjon a takarításhoz.

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!