12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Illóolajokkal a kórokozók ellen! Vásárlói tapasztalat

Jól ismert tény, hogy számos illóolajnak van antimikróbiális hatása. Amennyiben több irányú támadási stratégiával védekezünk, nevezetesen baktériumok, vírusok és gombák ellen, abban az esetben totális védőpajzsunk van a kórokozók ellen.

Az alábbiakban, egy Germ Fighter illóolaj szinergiát használó hölgy, szíves fejajánlásával bemutatjuk az eredményt.

 

Ezúton köszönjük Kati!

Egy friss kenyeret néhány hétre bezárt egy nylon zacskóbas úgy, hogy a képen látható kenyérszelet jobb felső sarkába néhány csepp Germ Fighter szinergiát cseppentett. Az eredmények önmagukért beszélnek, ez a No Comment kategória:

Az Organic Germ Fighter-et arra fejlesztették ki, hogy támogassa a szervezetet, amikor az immunrendszer észrevétlenül legyengült.
A Germ Fighter olyan immunrendszert támogató illóolajokat tartalmaz, mint a citrom, szegfűszeg, eukaliptusz globulusz, kasszia és rozmaring 1,8-cineole.
Ez a népszerű keverék hatékony támogatást nyújt az észrevétlenül legyengült immunrendszer számára, és gyors segítséget nyújt a testnek a gyógyuláshoz. Óvja immunrendszerét a Germ-Fighter segítségével! Ez a keverék megadhatja a szükséges kiegészítő védelmet szervezete számára. Ráadásul nagyon jó illata van!
Gyerekeknek kipróbálhatja a KidSafe termékek közül a Germ Fighter fantasztikus társát, a Germ Destroyert.

A termék megtalálható: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!