12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Melyik Geranium illóolajat válasszam?

Mi a különbség a Geranium Bourbon – Geranium Egyiptom illóolajok között?

 

A geránium illóolajok az aromaterápiát alkalmazok kedvencei!
Puha, virágos illataik, és hihetetlen terápiás tulajdonságaik miatt, a geránium kiváló illóolajok, “megszépítik” az illóolaj gyűjteményét. Könnyen összetéveszthetőek, ugyanis különböző geránium illóolajok léteznek. 

Az általunk kínált gerániumok a következő latin néven szerepelnek: Pelargonium graveolens, Pelargonium x asperum , amely a P. capitatum és a P. radens közötti keresztezés eredménye. A piacon lévő összes geránium illóolaj esetében ezekkel a latin nevekkel találkozhatunk. 

A geránium illóolajok közül az alábbiakat mutatjuk be:

Ez a két változat között vannak bizonyos átfedések, de különféle terápiás tulajdonságokkal és illatokkal rendelkeznek, elsősorban a növények eredete miatt.

Geranium Bourbon illóolaj

Ez a geránium illóolaj (Geranium Bourbon) illóolaj Pelargonium asperum leveleiből készül, lágy, rózsa-virág illata miatt az aromaterapeuták kedvence. Segíti az egyensúly megteremtését az aggódás, valamint a szomorúság idején, jól ismert hangulatjavító és harmonizáló. Ez a gyengéd illóolaj kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, kiegyensúlyozza a faggyútermelést és hidratálja a bőrt. A geránium illóolajjal kiegyensúlyozza a hormonháztartást, sok nőnél enyhíti a menstruációs panaszokat, illetve az azt megelőző hét tüneteit, továbbá a változó kor problémáit. A Geranium Bourbon illóolaj jól kombinálható más olajokkal, hatékony keverékeket lehet ezáltal létrehozni.
Aromaleírás: “Zöld”, rózsa-virágos, lágyszárú illat

Jól párosítható: Bergamot Organic,  Carrot SeedCitronella OrganicFennel Sweet,  Lavender Organic Lemon OrganicLemongrass Organic, OrangePalmarosaPatchouliPeppermint, Rose Absolute,  Sandalwood Australian Organic és  Ylang Ylang Complete Organic

Geranium bourbon illóolaj terápiás előnyei

 • Segíti az elme egyensúlyát izgatottság vagy szomorúság idején
 • Nagyon jó a feszültség enyhítésére is a viharos érzelmi időszakok alatt
 • Jó választás a hónap egyes időszakában, mivel segíthet menstruációs diszkomfortban és érzelmi turbulenciában
 • Hasznos a bőr kiegyensúlyozásában, ideális minden bőrtípusra
 • Segíthet enyhíteni a szezonális allergia tüneteit

Gyermekbiztos? Igen! Geranium Bourbon illóolaj gyermekbiztos

Hígítási javaslatok: Hígítsa 2–4% -ra teljes testre történő felvitel esetén vagy 1% -ra arckezelés esetén. A menstruációs kellemetlenség elkerülése érdekében keverjen össze 3 csepp bourbon geraniumot, 3 csepp Clary Sage -t 2 teáskanál hordozóolajjal; masszírozza be a kismedence fölötti területet az óramutató járásával megegyező irányban.

Illóolaj diffúzorba: Adjon hozzá néhány cseppet illóolaj diffúzorba vagy egy személyes aromaterápiás inhalálóhoz érzelmi szorongások idején.

Egyiptomi Geránium illóolaj

Az egyiptomi geránium illóolaj egy csodálatos, a bőrt kiegyensúlyozó olaj, szinte minden bőrtípus és bőrbántalom kezelésére alkalmazható. A keringési rendszereket élénkítő hatása felgyorsítja a sejtek gyógyulását, gyakran eltünteti a bőrhibákat, a sebeket, horzsolásokat és égési sérüléseket. Sokoldalúságát nyugtató, hűsítő és harmonizáló tulajdonságainak köszönheti. Közismert a nők reproduktív egészségére gyakorolt kedvező hatásairól, különösen ajánlott menstruációs problémákra, mivel segít a hormonok és a hangulat szabályozásában, de elősegítheti a mindennapi élet stresszével járó feszültség enyhítését is. A geránium illóolaj segít az idegrendszer kiegyensúlyozásában, egyszerre nyugtat és felemel.
Aromaleírás: Friss, zöld, virágos aroma

Jól párosítható: Bergamot Organic,  Carrot SeedCitronella OrganicFennel Sweet,  Lavender Organic Lemon OrganicLemongrass Organic, Orange bloodPalmarosaPatchouliPeppermint Western US, Rose Absolute,  Sandalwood Australian Organic és  Ylang Ylang Complete Organic

Egyiptomi geránium illóolaj terápiás előnyei:

 • Felemelő az érzékekre
 • Ismert, hogy jótékony hatással van a nők reproduktív egészségére
 • Hasznos az aggodalom és a stressz okozta feszültség enyhítésében
 • Gyengéd és jótékony a bőrápoláshoz, különösen az öregedő bőr számára
 • Kiegyensúlyozza a bőrt, és elősegíti az általános arcbőr minőségét, amikor arclemosóhoz vagy krémhez adják
 • Segít megnyugtatni és enyhíteni az izom- és ízületi kellemetlenségeket

Gyermekbiztos? Igen! Az egyiptomi Geranium illóolaj gyermekbiztos

Hígítási javaslatok: Hígítsa 2–4% -ra teljes testre történő felvitel esetén vagy 1% -ra arckezelés esetén. A menstruációs kellemetlenség elkerülése érdekében keverjen össze 3 csepp egyiptomi geraniumot, 3 csepp Clary Sage -t 2 teáskanál hordozóolajjal; masszírozza be a kismedence fölötti területet az óramutató járásával megegyező irányban.

Illóolaj diffúzorba: Adjon hozzá néhány csepp a diffúzorba vagy egy személyes aromaterápiás inhalálójába, önmagában vagy valamelyik szorongás elleni illóolajjal kombinálva, amit megtalálsz: ITT

Melyik geránium illóolajat kell választanom?

 

Bourbon Geránium illóolaj

 • Érzelmek szabályozása a menstruációs ciklus alatt: Adj néhány cseppet illóolaj diffúzorhoz vagy személyes aromaterápiás inhalálóhoz.
 • Bőrproblémák: Hígíts fel 1% -ra hordozó olajjal, és vidd fel a tiszta arcra, hogy egyenletes legyen a bőrszíned és csökkentsd a bőrpírt.
 • Helyi alkalmazás: hígítsd 2-4% -ra a test más területein (1% -ot ajánlunk az arcfelvitelhez).

Egyiptomi geránium illóolaj

 • Menstruációs kellemetlenség: keverj össze 3 csepp egyiptomi geránium illóolajat és 3 csepp Clary Sage illóolajat (muskotályzsálya illóolaj) 2 teáskanál ligetszépe hordozóolajjal. Ez egy kiváló hasi masszázs menstruációs kellemetlenségek idején.
 • „Öregedő bőr” szérum: Egy kis üvegedénybe adjunk 60 ml hordozó olajat, vagy aloe vera gélt, és 24 csepp egyiptomi geránium illóolajat. Vigyél fel egy borsónyi mennyiséget a bőrre lefekvés előtt.
 • Izom- és ízületi megkönnyebbülés: Hígítsd meg az egyiptomi geránium illóolajat 2-4% -ra hordozóolajjal és alkalmazzad az érintett területeken a kellemetlenség és duzzanat csökkentése érdekében.
 • Helyi alkalmazás: hígítsd 2-4% -ra a test más területein (1% -ot ajánlunk az arcfelvitelhez).

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!