12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Melyik illóolaj keveréket válasszam immunerősítésre, immunvédelemre?

Illóolajok immunerősítésre, illóolajok immunrendszer

A Plant Therapy célja, hogy ügyfelei számára mindig a lehető legnagyobb támogatást nyújtsa. Számos csíra-eltávolító és immunizáló illóolaj keveréket kínál az általános jólét támogatásához és erősítéséhez. Vessen egy pillantást ezekre a keverékekre, és döntse el, melyik a legmegfelelőbb az Ön és családja számára.

Csíraharcos (Germ Fighter) illóolaj

A Germ Fighter illóolaj keveréket úgy állították össze, hogy megvédje Önt leginkább a jelentkező szezonális fenyegetésektől és a tünetektől. Az illóolaj keverékben találhatunk néhány erős illóolajat, ezért mindenképpen körültekintően kell eljárni alkalmazása során. A Germ Fighter segít megőrizni a testet éber állapotban, ha nem kívánt fenyegetéseknek, például betegségnek van kitéve. Alkalmazzák bőrön keresztül, ebben az esetben mindenképpen keverje össze a Germ Fighter-t hordozóolajjal. A Germ Fighter párologtatva is csodálatos illatú! Csak ügyeljen arra, hogy rövid ideig párologtassa (javasoljuk, hogy 15 percig kapcsolja be, majd 30-60 percig kapcsolja ki a párologtatót), és tartsa távol gyermekektől.

Csírapusztító (Germ Destroyer) illóolaj

A Germ Destroyer a Germ Fighter KidSafe megfelelője. Olyan összetevőkkel büszkélkedhet, mint az édes majoránna, a luc és a Rosalina illóolajok, amelyek gyengédek a gyermekek számára, ugyanakkor rendkívül hatékonyak. Ezek az olajok nemcsak gyermekek, hanem a felnőttek számára is tökéletesek az egészség és jó közérzet megőrzése érdekében. A Germ Destroyer illóolaj keverék használata egyszerű, vigyen fel 2-3% -os hígítást gyermeke mellkasára kedvenc kréme segítségével. Alternatív megoldásként az egész évben történő támogatáshoz használhatja ezt a keverékét háztartási tisztítószerként.

Immunerősítő illóolaj

Nézzünk szembe a tényekkel. Felnőttként sok olyan dolgot csinálunk, amelyek nem tesznek jót testünknek és az immunrendszerünknek. A munkahelyi és otthoni hajtás, és az ezzel együttjáró stressz és a szorongás nagymértékben igénybe veszi immunrendszerünket, ezért fontos annak támogatása. Ebben tud segítséget nyújtani a Plant Therapy felnőttek számára összeállított Immune Aid illóolaj keveréke. Ez az immunizáló hatású keverék felemelő, energiát ad és arra a szintre juttatja az immunrendszert, ahol lennie kell. Ideális az immunrendszer napi támogatásához, mielőtt a testét nem kívánt veszélyeknek tenné ki. Alkalmazzák a nyakon és a mellkason hordozóolajjal 2%-ra hígítva, vagy párologtatva.

Immun Boom illóolaj

Az Immun Boom illóolaj szinergia az Immun Aid keverék KidSafe megfelelője. Ez tökéletes választás a gyermekek egészségének megőrzéséhez, támogatja az immunrendszert az iskola kihívásokkal és a mindennapi élet során jelentkező stresszel szemben. Gyerekek egészséges immunrendszerének támogatása érdekében azt javasoljuk, hogy néhány csepp Immun Boom-ot párologtasson otthonába reggelenként, de alkalmazzák az Immun Boom-ot bőrön keresztül is hordozóolajjal hígítva ( 2-4%).

Immunvédelem (Defender) illóolaj

A KidSafe Defender illóolaj keverék az Immun Boom alternatívája azok számára, akik kifejezetten nem szeretik a kapor (Dill Weed) aromáját, amellyel az Immune Boom büszkélkedhet. A Defender, hasonlóan az Immun Boom-hoz, a Blood Orange, a Frankincense, a Lavandin, a Juniper Berry és más immunrendszer támogató illóolajaival támogatja gyermekeit és családját a szezonális betegségek veszélyei ellen. A Defender tökéletes párologtatva vagy a mellkasra és a gerincre alkalmazva, 2-4% -os hígítás mellett hordozóolajjal.

Mindegy, melyiket választja, ezek a keverékek lenyűgöző módon támogatják Ön és családja egészségét és jólétét!

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!