12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

MELYIK ILLÓOLAJOKAT VÁSÁROLJAM ROLL-ONKÉNT?

Az illóolaj roll-onok, az illóolajok élvezetének egyik legegyszerűbb és legnépszerűbb módja. Nem kell bíbelődni a hígítással vagy a kiömlött hordozóolajjal! Csak fogja a kedvenc alvást, kikapcsolódást segítő-, nyugtató vagy energizáló roll-on-ját és már kész is!

Alvás segítő illóolaj roll-on

 

Amikor lefekvés körül forgolódik, itt az ideje, hogy hozza ki magát ebből az állapotból! Amikor készülsz lefeküdni, kend a Sleep Tight a csuklója és a mellkasra. A kicsik számára a KidSafe Nighty Night Roll-On-ot használhatja lefekvés előtt.

Csíraharcos és csírapusztító illóolaj roll-on

 

Annak érdekében, hogy egészséges maradjon, különösen ebben az időszakban!. Senki sem akarja kihagyni a hétvégéket, pihenéseket, nyaralásokat, és a családi összejöveteleket. Nos, még ha ki is akar hagyni néhányat, akkor ne a betegség miatt akarjon kibújni belőlük! Tartsa kéznél a Germ Fighter Roll-On , hogy bármikor, amikor szüksége van rá, legyen az irodában, iskolában vagy bárhol. Görgessen egy párat a lábára, a csuklójára vagy a nyak hátoldalára, hogy elkerülje a szezonális veszélyeket, fokozza az immunrendszert és segítse a gyorsabb gyógyulást, ha beteg lenne. Ne felejtsük el, hogy a gyermekek számára KidSafe keverékeket használjunk, mint a  Germ Destroyer Roll-on .

Hasi panaszokra illóolaj roll-on

 

Az illóolajok felhasználásának egyik legjobb módja a hasi kellemetlenségek, betegségek kezelésére, ha hígítják hordozóolajban és közvetlenül alkalmazzák a hasra. A kész, illóolaj roll-on változatok ezt a kezelést sokkal könnyebbé teszik! Amire szükséged van a Tummy Aid vagy a KidSafe Tummy All Better egy előre hígított roll- on, így készen áll arra, ha legközelebb gyomra rendetlenkedik.

Viszketés és fájdalom elleni illóolaj roll on

 

Olyan sok illóolaj segíthet enyhíteni a bőrirritációt, a rovarcsípéseket és az általános viszketést. Ahelyett, hogy egyedülálló és a hordozóolaj kombinációját kellene létrehoznia, amiko már viszket a bőre,,  keresse meg a Itch Away Roll-On-t ! Itt az illóolajok kombinációja enyhíti a rovarcsípéseket és a kisebb bőrirritációval járó duzzanatot, viszketést, bőrpírt és egyéb kellemetlenségeket. Ha kisebb karcolások vagy fájdalomas területek vannak testfelületén, vannak, akkor a Better Than Kisses-re van szüksége.

Légzéskönnyítő illóolaj roll-on

 

Minden légzőszervi probléma esetén, az allergiától kezdve a megfázásig, kitöltöttnek és eldugultnak érzi magát. Mind a Respir Aid, mind a Sniffle Stopper Roll-On segíthet a torlódások enyhítésében és könnyedebb légzésben . A mellkasára kenheti, és még közvetlenül az orra alá is felviheti!

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!