12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Melyik Levendula illóolajat válasszam?

Különböző levendula illóolajok között mi a különbség?

Levendula illóolaj

Valószínű, hogy ez az egyik első illóolaj, amely bekerült a gyűjteményébe. Sokak számára ez az egyik legkedveltebb és leginkább alkalmazott illóolaj. Édes, lágyszárú aromája segít a nyugtató légkör kialakításában, és enyhíti az idegfeszültséget. Ez az illóolaj az egyik legnépszerűbb választás, ha pihenni akar. A levendula népszerű a bőrápolásban, mivel segíthet a hegek és ráncok megjelenésének csökkentésében, valamint az égések enyhítésében.

Magaslati Levendula illóolaj – Lavender fine

Az első különbség, amelyet valószínűleg észrevesz a Lavender Fine esetében, az illata. Ennek oka az, hogy a Lavandula angustifolia , a Lavender fine készítéséhez használt fajta nagyobb magasságokban „terem”. Az eredmény egy finomabb és összetettebb aroma. Ami a terápiás előnyöket illeti, nagyon hasonló a szokásos levendulához. Ha erősebb és összetettebb illatot keres, akkor a Lavender Fine-t kell választania.

A magaslati levendula illóolajról olvashat még: ITT

Lavandin illóolaj

A Lavandin tulajdonképpen nem a valódi Levendula. Itt két, különböző magasságban növekvő fajta keresztezéséből származó növényből desztillálják a Lavandin illóolaját. Sok hasonló gyógyászati tulajdonsággal rendelkezik, de édesebb aromája van, mint a többi levendula illóolajnak . A Lavandin illóolaj további előnye, hogy jó légzőszervi támogatást nyújt.
Bár ez még mindig nyugtató illóolaj, de általában, stimulálóbbnak tekintik és erősebb hatásúnak, mint a többi levendula illóolajat.

Levendula CO2 illóolaj

A Levendula Virág CO2 illóolaj hasonló a gőzdesztillált levendulához, de extrahálási módszerének köszönhetően egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Gazdagabb és közelebb áll az igaz növényhez, több jótékony tulajdonságot tart meg ezáltal, hosszabb a tárolási ideje is, akár 5 évig is tartható. A Lavender Flower CO2 illóolaj édes, virágos balzsamos illata hasonló a vízgőz-desztillációs levendula illatához, de élesebb és tisztább aromával rendelkezik. Mély hatással van mentális jólétünkre, ellazít, nyugtat és felfrissít. Kiváló a bőr megújulásának és integritásának megtartásához. Érzelmileg támogató.

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!