12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Mi a különbség az organikus és nem organikus illóolajok között?

Mielőtt belemennénk az organikus és a nem organikus illóolajok közötti különbség megbeszélésébe, fontos, hogy ejtsünk néhány szót a kezdettekről. Az összes illóolaj, amelyet az Essentialheal oldalán talál, 100% -ban tiszta, adalékanyagtól és töltőanyagtól mentes. A GC-MS teszteléssel minden egyes olajcsaládot megvizsgálnak, hogy mélyreható információ álljon rendelkezésünkre az egyes kémiai összetevőkről, valamint kiértékeljük az egyes illóolajok színét, állagát és általános megjelenését, hogy a lehető legpontosabb információkat adhassuk át. Minden termékhez mellékeljük a GC-MS jelentéseket is, hogy tisztába lehessen azzal, mit vásárol. Magyarul, akár a nem organikus illóolajaink, akár az organikus illóolajaink közül válasz, bízhat abban, hogy minőségi, tiszta terméket fog kapni.

Bio illóolajok – Organikus illóolajok

Minden organikus bio, de nem minden bio organikus. Az általunk forgalmazott termékek egy jelentős része USDA tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a termékek organikus eredetét. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan organikus, ökológiai termékeket kínálunk, amelyeket az USA Nemzeti Organikus Program (NOP) által teljes mértékben akkreditált, ellenőrzött és tanúsított. Hazánkban bio illóolaj kifejezés az elterjedt.

 

Organikus illóolajaink az alábbi szabványoknak megfelelnek még:

GMO mentes: A géntechnológiával módosított anyagokat tilos az ökológiai termékekben megjeleníteni. Ez azt jelenti, hogy az ökológiai gazdálkodók nem ültethetnek GMO-magokat, és a növénytermesztés során a termelők nem használhatnak GMO-kat tartalmazó összetevőket.
Tiszta talaj: Azon a földön, ahol a növényi alapanyagokat termesztik, a betakarítás előtt legalább 3 éven keresztül nem alkalmaztak tiltott anyagokat, mint szintetikus műtrágyákat, szennyvíziszapot, és géntechnológiai anyagokat.
Növényvédő szerektől mentes: A növényi kártevőket, a gyomokat és a betegségeket elsősorban fizikai, mechanikai és biológiai úton kell megfékezni. Ha ezek a módszerek valamilyen okból nem működnek, akkor használható a nemzeti listán jóváhagyott biológiai, növényi vagy szintetikus anyagok, amelyek megfelelnek a szigorú biogazdálkodási előírásoknak.
Teljesen bio: A növénytermesztési műveletek során kizárólag bio vetőmagokat, és egyéb mezőgazdasági bioanyagokat használnak fel.

Ha tanúsított, organikus terméket vásárol, akkor hozzájárul a biodiverzitás megőrzéséhez, biztosítva azt is, hogy a természetben előforduló tájainkat és ökoszisztémáinkat az elkövetkező generációk számára megőrizzük és érintetlenül hagyjuk.
Mi elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogassuk ezeket a megőrzési erőfeszítéseket, és ezt az igényt ügyfeleink számára is biztosítani tudjuk azzal, hogy organikus illóolaj termékeket kínálunk számukra.

 

Miért vásároljunk organikus illóolajokat?

Ez személyes választás!  Egyesek csak organikus termékeket használnak, és mások nem. Néhányak számárag közömbös ez a választási szempont. Szerencsére van lehetőség választani!

Organikus illóolajainkat megtalálhatja: ITT

A gyermekek számára is biztonságos organikus illóolajokat megtalálhatja: ITT

 

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!