12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Milyen hatásai vannak a Litsea cubeba illóolajnak?

Mire jó a kubeba illóolaj?

A hagyományos kínai gyógyászatban gyógynövényként szerepel asztma, hátfájás, izomfájdalmak, fejfájás, hidegrázás, menstruációs zavarok kezelésére használják. Az aromaterápiában főként a mentális és fizikai pihenés elősegítésére használják. Frissítő, de egyben ellazító tulajdonsága enyhíti a fáradtságot, a letargiát. Azoknak ajánlott, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve és még otthon sem képesek kikapcsolni.

A Litsea cubeba illóolaj csökkenti a stresszt és a szorongást

A tudományos kutatások kimutatták, hogy a Litsea cubeba fontos szerepet játszik a relaxációban, csökkentheti a stresszt, miközben csendes, békés érzést hozhat otthonában. Egyszerűen csak használja az illóolajat diffúzorában, fürdőben vagy masszázsolajban, hogy nyugodtnak érezze magát és felfrissüljön.

Litsea cubeba illóolaj az érzelmi jóléthez

Csakúgy, mint a test tisztítása, a Litsea cubeba a lelket is tisztítja . A tudományos kutatások bebizonyították, hogy a Litsea Cubeba segíthet az aritmia (szívritmuszavar – amely a stressz és szorongás általános jele) szabályozásában, és relaxációt indukál. Csábító illata megnyugtatja az idegrendszert és segít érzelmeink konstruktívabb kifejezésében.
A Litsea cubeba tökéletes ellenszere a szezonális blues hangulatnak, stressz, harag és az ingerlékenység kezelésére. Segít megszabadulni a negatív érzésektőlktől, elősegíti a pihenést, a mentális tisztaságot és a nyugodt alvást. Használja illóolaj diffúzorban, fürdőben vagy masszázsolajban a napjának felélénkítéséhez .

A Litsea cubeba illóolaj csökkentheti a pattanások kialakulását

A Litsea cubeba illóolaj enyhe „zsugorító” tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor antibakteriális és gyulladáscsökkentő is egyben. Ezen tulajdonsága következtében, kiválóan alkalmas a pattanást okozó baktériumok pusztítására a pórusok mélyében.  Elősegíti a pattanásokkal járó duzzanat, és bőrpír csökkentését is. Keverjen össze 8 csepp Litsea cubeba illóolajat hordozóolajjal vagy egy arcápolóval, hogy megtapasztalja ennek a csodálatos illóolajnak az előnyeit. Ezek mellett a bőrének még kellemes illatot is kölcsönöz!

A Litsea cubeba illóolaj képes megfázást és influenzát féken tartani!

Mivel a Litsea cubeba természetes antibakteriális és antivirális hatású, kiváló módja annak, hogy a baktériumokat és a betegségeket otthonától távol tartsa. Tegyen néhány cseppet illóolaj diffúzorba légzőszervi problémák és betegségek leküzdése érdekében.

A Litsea cubeba illóolaj segít az emésztési zavarokban és csökkenti a puffadást

A Litsea cubeba illóolajat széles körben használják a kínai orvoslásban az emésztési zavarok és a puffadás elleni küzdelemben. Keverjen össze 4-5 csepp Litsea cubeba illóolajat bármilyen vivőolajjal (például jojobaolaj vagy masszázsolaj), és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a hasát.

Jól párosíthatóBergamottCitronella Clove BudGeranium EgyptianGinger Root CO2Grapefruit PinkLavenderLemonLemongrass, Marjoram Sweet,  Orange SweetPetitgrain  és  Rosemary 1,8-Cineole

Litsea cubeba illóolaj megtalálható: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!