12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Mit tegyünk amikor a Merkúr retrográd fázisban van?

Retrográd illóolaj

Gondolom ismeri azt az érzést, amikor a telefonja „bohóckodik”, 1000-szer elveszíti a kulcsát, az autó lerobbant, vagy ami igen, az végül nem? Ha már tapasztaltál hasonlót, akkor valószínűleg szeretnéd, hogy a Merkúr Retrográd időszaka vége legyen. Vannak lehetőségek az illóolajok tárházában, amelyekkel nemcsak, hogy túlélheti a Merkúr visszatérését, hanem valójában növekedhet életérzése, gyarapodása, és egyszerűen jobban boldogul a mindennapokban.
A Retrográd Merkúr a legjobb időkben is megnehezítheti életünket, de ez nem azt jelenti, hogy meg is fog történni. Kiváló lehetőség az új Mercury Retrograde szinergiánk erre az időszakra. Úgy fejlesztették ki, hogy ösztönözze a normális kommunikációt, és segítse a békés, megalapozott környezet megteremtését ebben a kaotikus időszakban.

Úgy tűnik, hogy minden alkalommal, amikor a Merkúr retrográdban van, exek, régi barátok és a múltbeli emberek gyakran felbukkannak. Ennek akkor van értelme, ha a „retrográd” szót nézzük meg. A retrográd előtag, a „re” jelen esetben, azt jelenti, hogy vissza kell térnünk, újra meg kell tennünk.

Újracsatlakozás
A Merkúr retrográdja valójában a tökéletes idő egy lefagyott memória sávhoz. Különösen annak érdekében, hogy visszatérjen egy olyan helyre, ahol már korábban járt, és megismerje a múltbeli embereket. Csatlakozzon újra a régi barátokhoz újraegyesítés céljából, vagy látogasson vissza egy szeretett helyre. Csak légy óvatos az utazási tervek készítésekor, mert a Merkúr „rosszat” is hozhat az utazások során.


Mint emberek, nem vagyunk tökéletesek. „Rendetlen”, állandóan változó lények vagyunk, akik folyamatosan fejlődnek. Amíg a Merkúr retrográdban van, ez tökéletes alkalom arra, hogy megvizsgáljuk az életünkben felmerülő témákat és kérdéseket. Vessen egy pillantást a tükörbe, és értékelje a befejezetlen érzelmi dolgokat. Mit üzennek neked? Figyelem, mert ebben az időben ezek a régi kérdések gyakran felmerülnek.

Kitakarítani
Gondoljon egy pillanatra otthonára. Az otthona, a múlt lakótere – mindenütt megtalálhatók a vásárolt bútorok, személyes tárgyak, amelyeket annyira szeretsz. Mind ezek sok rendetlenséget és „halott energiát” is eredményezhet, és még csapdába ejtheti a múltban.
Ez az időszak egy tökéletes alkalom az életben lévő rendetlenség megszüntetésére. Ha igazán szeretne fejleszteni magát, törölje ki, tisztítsa ki azokat a helyet, ahol a legtöbb időt tölti: az otthonát.


És ne feledje, hogy ha kipróbálni akarja a Mercury Retrograde keveréket, ezt tedd meg gyorsan! Ez a korlátozott ideig kínált szinergia csak akkor van, amíg a Merkúr ténylegesen visszafelé tart.

A Mercury Retrograd szinergia megtalálható: ITT

Mit tegyünk ebben az időszakban? Tegyük, Próbáljuk, Ne tegyük?

Tegyük meg a következőket
Mielőtt beszélsz, egy kis szünet és levegővétel…...Elsőre NE erősítse meg az összes dátumot, terveket, találkozókat, amelyek az életébe jönnek. Hagyjon időt minden utazáshoz és egyeztetéshez, mivel a visszatérő Merkúr késleltetheti a járatokat és megnehezítheti az utazást. Amíg otthon van, ellenőrizze autója műszaki állapotát, minden működik-e.

A technológia megőrülhet! Készítsen biztonsági másolatot digitális adatairól (fényképek, névjegyzék, fájlok). Biztosítsa / ajánlottan, ragszámmal kövesse a fontos leveleket és csomagokat („a Merkúr szabályozza a postai rendszert”).

Újítsa meg vállalásait: Tervezze meg a régi barátokkal és szeretteivel való találkozást (de készüljön fel a lehetséges kellemetlenségekre, balesetekre is!). Arra számíthat, hogy a legfurcsább pillanatokban hall a múltban lévő emberekről, sőt össze is futhat azokkal. Gyakorold a megbocsátást! Fejezd be a megoldatlan helyzetek feldolgozását, hogy utána elengedhesd azokat. Mielőtt aláírná, véglegesítené a szerződéseket, megállapodásokat, előtte fussa át figyelmesen, mielőtt elküldi őket, és újra olvassa át az összes ide kapcsolódó e-mailt és dokumentumot.

Ne tegye!


NE veszítse el az érzelmei fölötti kontrollt! Próbálj meg nagyon erőteljesen kontrollálni önmagát. Ne zuhanyon maga alá, és ne kapja föl a vizet olyan esetekben, ha valaki félreért vagy félreérti a mondandója jelentését.

NEM kell felmelegíteni egy régi romantikus kapcsolatot. Most nincs itt az idő, hogy visszatérjünk az ex-hez. A retrográd Merkúr idején egy romantikus összejövetel nem mindig végződik pozitívan, és gyakran csalódhatunk ilyenkor.

Most nincs itt az ideje, hogy új elektronikai eszközöket vásároljon, mert a Merkúr retrográdja különösen hatással lehet a technológiára. NE vásároljon új autót, új telefont vagy új laptopot. Addig tegye félre ezeket a vásárlásokat, amíg a Merkúr vissza nem tér!

NE írjon le semmit, amit nem akar, hogy megtudjon a külvilág! A retrográd Merkúr jellemzője, hogy „véletlenül” tovább küldj valami személyes írást, véleményt, egy csoportos csevegéshez.

NE írjon alá új lízinget, szerződést, vagy ne kössön komoly ügyleteket. Próbáljon meg mindent megtenni a késleltetésért, amíg a Merkúr vissza nem tér.

Mivel a kommunikáció „őrült” a Merkúr retrográd ideje alatt, ügyeljen arra, hogy tisztában legyen a szándékaival vagy érzéseivel.

Vigyázzon, hogy háromszor ellenőrizze a munkahelyi tevékenységeket, és ne hozzon sietős karrier-döntéseket.

És ne feledje, hogy a Merkúr visszalépése nem azt jelenti, hogy mindennek rossznak kell lennie! Használja ezt az időt arra, hogy növekedjen és tükrözze a múltját, javítsa a jövőjét.

Megnézem

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!