12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Na most melyik Cedarwood illóolaj legyen?

Cedarwood illóolaj – Cédrus illóolaj

A cédrusfa illóolajok gyógyhatásuk következtében az aromaterapeuták körében kedvelt választás. Különféle tünetekben és megbetegedésekben segíthet, kezdve a fejtől-hajtól, a légzőszervi problémáktól a negatív érzelmekig. Nem is beszélve arról, ezek a kellemesen, fás illóolajok tökéletesek a hideg téli hónapok enyhítésében.
Négy különböző cédrusfajta illóolaját kínáluk. Noha sok a közös tulajdonságuk, beleértve azt is, hogy kivétel nélkül KidSafe-ek, mindegyiknek megvan a maga egyedi sajátossága, előnye és finom aromája. Mielőtt választásra kerülne sor, bemutatjuk az egyes különbségeket, hogy segítsünk Önnek eldönteni, melyik Cedarwood illóolaj az Ön számára a legmegfelelőbb.

Igen. Melyik cédrusfa illóolajat válasszam?

Cedarwood Atlas illóolaj

Gazdag, fás, kissé édes és fűszeres aromájával ez az olaj a nagyszüleinknél lévő cédrusfával bélelt ládákra emlékezteti. Ez a fajta gyógyászati előnyeiről híres. Az atlaszcédrus illóolaját hagyományosan a légzőrendszer támogatására, húgyúti fertőzésekre, valamint konzerválószerként használják, de szabályozza a fejbőr faggyútermelését, mérsékli a hajhullást. Kültéri keverékként szintén kedvelt rovarellenes hatása miatt.
A Cedarwood Atlas nyugtató hatású, segít a szorongóknak, csökkenti az ideges feszültséget és a stressz okozta feszültségre való hajlamot. Eloszlatja az agressziót, a haragot és a félelmet, segít kiegyensúlyozni erőinket. Nehéz időkben növeli az érzelmi állóképességünket, határozottá és önállóvá tesz. A Cedarwood Atlas használatával pozitív és megnyugtató légkör hozható létre.

Cedarwood Himalaya illóolaj

Ez az olaj aromája és gyógyászati előnyei alapján nagyon hasonlít a Cedarwood Atlas-hoz, azzal a különbséggel, hogy illata kissé „élesebb”. A Himalájai cédrus közeli rokona a veszélyeztetett fajok közé tartozó atlaszcédrusnak. Mint ahogy a Cedarwood Atlas, a Cedarwood Himalayan is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az egészséges légzőrendszer fenntartásában, különösen a téli hónapokban! A bőrápolási termékekhez hozzáadva segíthet a zsíros bőr egyensúlyának megtartásában, és egy csodálatos olaj az érzelmi támogatásra. Hihetetlenül jótékony hatással van az érzelmi és légzőszervek támogatására. 0,5–1% -os hígítással vivőolajban vagy testápolóban fölveheti az arcra vagy hidroszollal tonerként spray formájában.

Cedarwood Texas illóolaj

Az Egyesült Államokból származik, ez a fajta egy különleges fajta, édes, puha, balzsamos fa illatával. . Sűrű, tapadós, barnás olaja édes, kissé füstös, fás illatú. A növény ágaiból lepárlással állítják elő az olajat. Új-Mexikóban az őslakos indiánok bőrkiütések gyógyításához, valamint ízületi gyulladás és reuma kezelésére használták.
A Texasi Cedarwood édes, lágy, balzsamos fás illata felfrissíti a szoba levegőjét, elősegíti a nyugalmat és segíti a negatív gondolatok elillanását. Használja a Cedarwood Texas-t az egészséges immunrendszer támogatásához. Frissítheti a szobát, hogy felemelő, nyugodt légkört teremtsen.

Cedarwood Virginian illóolaj

A vízgőz desztillált Cedarwood Virginian közepes, friss fás illatú. Valójában hasonló egy frissen faragott ceruzához, csak jobb (nyilvánvalóan). Az észak-amerikai indiánok légúti fertőzésekhez használták. A fa leveleiből, kérgéből, gallyaiból és gyümölcséből főzetét készítettek különféle betegségek kezelésére: így menstruáció késleltetés, reuma, ízületi gyulladás, bőrkiütés, szemölcsök, húgyhólyag-gyulladás és vesefertőzések esetében.
Fás illata miatt férfiak számára készített kozmetikai termékekben is előszeretettel alkalmazzák.Kedvelt választás a férfi termékekben, mivel nagyon férfias aromája van. Ezenkívül rendkívül hasznos a bőrápoló termékekben, mivel elősegíti a zsíros bőr egyensúlyát, és csökkenti a vörös vagy durva bőr megjelenését.

A Cedarwood illóolajok megtalálhatóak: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!