Na most melyik Cedarwood legyen?

A cédrusfa illóolajok gyógyhatásuk következtében az aromaterapeuták körében kedvelt választás. Különféle tünetekben és megbetegedésekben segíthet, kezdve a fejtől-hajtól, a légzőszervi problémáktól a negatív érzelmekig. Nem is beszélve arról, ezek a kellemesen, fás illóolajok tökéletesek a hideg téli hónapok enyhítésében.
Négy különböző cédrusfajta illóolaját kínáluk. Noha sok a közös tulajdonságuk, beleértve azt is, hogy kivétel nélkül KidSafe-ek, mindegyiknek megvan a maga egyedi sajátossága, előnye és finom aromája. Mielőtt választásra kerülne sor, bemutatjuk az egyes különbségeket, hogy segítsünk Önnek eldönteni, melyik Cedarwood illóolaj az Ön számára a legmegfelelőbb.

Igen. Melyik cédrusfa illóolajat válasszam?

Cedarwood Atlas
Gazdag, fás, kissé édes és fűszeres aromájával ez az olaj a nagyszüleinknél lévő cédrusfával bélelt ládákra emlékezteti. Ez a fajta gyógyászati előnyeiről híres. Az atlaszcédrus illóolaját hagyományosan a légzőrendszer támogatására, húgyúti fertőzésekre, valamint konzerválószerként használják, de szabályozza a fejbőr faggyútermelését, mérsékli a hajhullást. Kültéri keverékként szintén kedvelt rovarellenes hatása miatt.
A Cedarwood Atlas nyugtató hatású, segít a szorongóknak, csökkenti az ideges feszültséget és a stressz okozta feszültségre való hajlamot. Eloszlatja az agressziót, a haragot és a félelmet, segít kiegyensúlyozni erőinket. Nehéz időkben növeli az érzelmi állóképességünket, határozottá és önállóvá tesz. A Cedarwood Atlas használatával pozitív és megnyugtató légkör hozható létre.

Cedarwood Himalaya
Ez az olaj aromája és gyógyászati előnyei alapján nagyon hasonlít a Cedarwood Atlas-hoz, azzal a különbséggel, hogy illata kissé „élesebb”. A Himalájai cédrus közeli rokona a veszélyeztetett fajok közé tartozó atlaszcédrusnak. Mint ahogy a Cedarwood Atlas, a Cedarwood Himalayan is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az egészséges légzőrendszer fenntartásában, különösen a téli hónapokban! A bőrápolási termékekhez hozzáadva segíthet a zsíros bőr egyensúlyának megtartásában, és egy csodálatos olaj az érzelmi támogatásra. Hihetetlenül jótékony hatással van az érzelmi és légzőszervek támogatására. 0,5–1% -os hígítással vivőolajban vagy testápolóban fölveheti az arcra vagy hidroszollal tonerként spray formájában.

Cedarwood Texas
Az Egyesült Államokból származik, ez a fajta egy különleges fajta, édes, puha, balzsamos fa illatával. . Sűrű, tapadós, barnás olaja édes, kissé füstös, fás illatú. A növény ágaiból lepárlással állítják elő az olajat. Új-Mexikóban az őslakos indiánok bőrkiütések gyógyításához, valamint ízületi gyulladás és reuma kezelésére használták.
A Texasi Cedarwood édes, lágy, balzsamos fás illata felfrissíti a szoba levegőjét, elősegíti a nyugalmat és segíti a negatív gondolatok elillanását. Használja a Cedarwood Texas-t az egészséges immunrendszer támogatásához. Frissítheti a szobát, hogy felemelő, nyugodt légkört teremtsen.

Cedarwood Virginian
A vízgőz desztillált Cedarwood Virginian közepes, friss fás illatú. Valójában hasonló egy frissen faragott ceruzához, csak jobb (nyilvánvalóan). Az észak-amerikai indiánok légúti fertőzésekhez használták. A fa leveleiből, kérgéből, gallyaiból és gyümölcséből főzetét készítettek különféle betegségek kezelésére: így menstruáció késleltetés, reuma, ízületi gyulladás, bőrkiütés, szemölcsök, húgyhólyag-gyulladás és vesefertőzések esetében.
Fás illata miatt férfiak számára készített kozmetikai termékekben is előszeretettel alkalmazzák.Kedvelt választás a férfi termékekben, mivel nagyon férfias aromája van. Ezenkívül rendkívül hasznos a bőrápoló termékekben, mivel elősegíti a zsíros bőr egyensúlyát, és csökkenti a vörös vagy durva bőr megjelenését.

A Cedarwood illóolajok megtalálhatóak: ITT

OSZD MEG!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!

ne maradjon le újdonságainkról

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből akcióinkról, újdonságainkról!

ne maradjon le újdonságainkról

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből akcióinkról, újdonságainkról!