12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

NAPFONAT (Solar Plexus) CSAKRA

Csakra illóolaj – Chakra illóolaj

Múlt héten a has alsó részén található szakrális csakrát néztük meg. Ezen a héten tovább haladunk felfelé, hogy megismerjük a 3. csakrát – a napfonat csakrát.

A sárga csakra
A napfonat csakráját a sárga szín képviseli, eleme a tűz. Mivel a tűzzel, mint elemmel társul, néha sárgásvörösen ábrázolják. Fő elemei egy tíz szirmú kör és egy lefelé mutató háromszög. A fordított háromszög a tűzet és az átalakító energiát képviseli.
Ez a csakránk a köldök felett kétujjnyira található, a személyes erőnk pontja. Kulcsszavai: “személyes erő” és “önbecsülés”. Ez a csakra kapcsolódik az egóhoz, az akarathoz, az anyagcseréhez, a személyes hatalomhoz, a hatékonysághoz, az önbecsüléshez, az emésztőrendszerhez, az immunrendszerhez, a mellékvesékhez és az izmokhoz.

Az egészséges napfonat csakra
Egészséges napfonat csakra esetén az egyén általában tisztában van azzal, hogy ki ő és hova tart, tiszteli önmagát és másokat. Erős az önértékelése és az önbizalma, emiatt hatékony abban, hogy megszerezze azt, amit akar, és elérje a céljait. Egészséges kapcsolatban áll a hatalommal, jól használja azt, gyakran vezetői pozícióra emelkedik. Mindez általában hozzájárul a fizikai energia egyenletes, fenntartható szintjéhez.
Az egészséges napfonat csakrájú embereknek általában jó az emésztőrendszerük, immunrendszerük és izomrendszerük, mentesek a súlyos allergiáktól, magas vérnyomástól, cukorbetegségtől vagy mellékvesék rendellenességeitől.

Mi történik, ha a napfonat csakrája kiegyensúlyozatlan?
Ha a napfonat csakra alul működik az önbizalom, magabiztosság sérülhet, az egyénnek állandó megerősítésre van szüksége, túl fontos számára mások véleménye, félelem, kedvetlenség jellemzi, előfordulhat, hogy körülmények áldozatának tekinti magát, és az élete irányítása felett elveszíti a kontrollt, sikertelennek és tehetetlennek érzi magát. A csakra túlműködése esetén a hatalommal való visszaélés, dominancia, mások érzéseinek és akaratának figyelmen kívül hagyása, düh és munkamánia jelentkezhet.
Egyes nézetek szerint fizikailag a blokkolt napfonat csakra emésztési problémákat, epeköveket, súlygyarapodást vagy veszteséget, emésztési zavarokat és gyomorfekélyeket okozhatnak.

A napfonat csakra feloldása (vagy kiegyensúlyozása):
Itt az ideje, hogy vállalja az életét. Ne tekintse magát áldozatnak. Lépjen ki a komfort zónából, és próbáljon ki új dolgokat – különösen azokat, amelyek megijesztik. Ha életében vannak olyan emberek, akik rendszeresen kritizálják és negatívak, lépjen vissza és értékelje át ezeket a kapcsolatokat, hasznosak vagy ártalmasak?
Ezt a keveréket a csakra kiegyensúlyozása érdekében alkalmazzák személyes inhalátor vagy diffúzor használatával. De egy-két cseppet egy szövetre is cseppenthet és az orr szövettel való törölgetése újabb fantasztikus módja annak, hogy élvezze ennek a keveréknek az előnyeit.
Akkor működik a legjobban, ha egyetlen csakrával dolgozik. Párologtassa a választott csakra keveréket. Érzékelje az olaj energiáját, meditáljon, pihenjen, vagy jógázzon körülbelül fél órán keresztül. Különösen hasznos a jóga, mert megnyitja és kitágítja a test területét a kiválasztott energiaközpont közelében.
Ahhoz, hogy ezt a csodálatos aromát helyileg alkalmazza, hígítsa a keveréket 1% -ra kedvenc hordozóolajában. Ezt az olajat (hígítva) közvetlenül felviheti a napfonat csakrájának területére, és az óramutató járásával megegyező irányban masszírozza. A keverék kényelmes golyós kiszerelésben (Roll-on) is megtalálható. Ebben a formában a keverék előre frakcionált kókuszolajjal van hígítva, így magával viheti és szükség esetén azonnal alkalmazhatja.

 

A napfonat csakra illóolaját megtalálod: ITT

 

A chakra illóolajokat megtalálja: ITT

 

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!