12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Organikus illóolaj termékeink – Bio illóolaj

Minősített illóolajok

Bió illóolajok – Organikus illóolajok

Az általunk forgalmazott termékek egy jelentős része USDA tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a termékek organikus eredetét. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan organikus, ökológiai termékeket kínálunk, amelyeket az USA Nemzeti Organikus Program (NOP) által teljes mértékben akkreditált, ellenőrzött és tanúsított. Hazánkban bio illóolaj kifejezés a használatos.

Mit is jelent ez Önnek?

Amikor kedvenc illóolajából megrendel egy üveggel, amely rendelkezik USDA tanúsítvánnyal és ökológiai pecséttel van ellátva, akkor magabiztosnak érezheti magát abban, hogy egy prémium minőséget kapott, és vásárlása hozzájárult egy értékes természeti erőforrás megőrzéséhez, és csökkentette a környezetszennyezés mértékét. Mi mindig is hittünk a kivételes minőségben, és a legtisztább összetevőkben. A gyártó a kezdetektől biztosítja, hogy mindent megtudjanak a gazdálkodókról, a lepárlókról, a beszállítókról és a növényekről. Ezzel a kiegészítő tanúsítvánnyal büszkén mondhatjuk azt is, hogy a gyártás során is betartják a legszigorúbb szabványokat, hogy minőségi, ökológiai alapanyagokat adjuk át Önnek.

Organikus illóolajaink az alábbi szabványoknak is megfelelnek:

GMO mentes: A géntechnológiával módosított anyagokat tilos az ökológiai termékekben megjeleníteni. Ez azt jelenti, hogy az ökológiai gazdálkodók nem ültethetnek GMO-magokat, és a növénytermesztés során a termelők nem használhatnak GMO-kat tartalmazó összetevőket.

Tiszta talaj: Azon a földön, ahol a növényi alapanyagokat termesztik, a betakarítás előtt legalább 3 éven keresztül nem alkalmaztak tiltott anyagokat, mint szintetikus műtrágyákat, szennyvíziszapot, és géntechnológiai anyagokat.

Növényvédő szerektől mentes: A növényi kártevőket, a gyomokat és a betegségeket elsősorban fizikai, mechanikai és biológiai úton kell megfékezni. Ha ezek a módszerek valamilyen okból nem működnek, akkor használható a nemzeti listán jóváhagyott biológiai, növényi vagy szintetikus anyagok, amelyek megfelelnek a szigorú biogazdálkodási előírásoknak.

Teljesen bio: A növénytermesztési műveletek során kizárólag bio vetőmagokat, és egyéb mezőgazdasági bioanyagokat használnak fel.

Ha tanúsított, ökológiai terméket vásárol, akkor hozzájárul a biodiverzitás megőrzéséhez, biztosítva azt is, hogy a természetben előforduló tájainkat és ökoszisztémáinkat az elkövetkező generációk számára megőrizzük és érintetlenül hagyjuk.

Mi elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogassuk ezeket a megőrzési erőfeszítéseket, és ezt az igényt ügyfeleink számára is biztosítani tudjuk azzal, hogy organikus illóolaj termékeket kínálunk számukra.

Organikus illóolajok itt találhatóak: https://essentialheal.hu/product-category/illoolajok/organikus-illoolajok/

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!