12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Orrfolyás, orrdugulás időszaka

Illóolajok orrfolyásra - illóolajok orrdugulásra

Illóolaj orrfolyásra – illóolaj orrdugulásra

Melyik illóolajra van szüksége a „gyógyszeres” szekrényben?

Az évszakok változásával egy teljesen más időszak kezdődik: a megfázás, influenza időszaka. Orrfolyás, duzzadt orr, köhögés, légzési nehézség … ezek a tünetek megnehezítik életünket. Néhány jól megválasztott illóolaj azonban segíthet enyhíteni a tüneteken, így újra élvezheti az életet.

Mely illóolaj keverékek segíthetnek?

A KidSafe Sniffle Stopper illóolaj keveréket úgy állították össze, hogy segítsen kitisztítani a fejet és a légutat. A fenyő, rozalina, ciprus, fodormenta és még sok más illóolaj kombinációja nemcsak hűvös, ropogós, tiszta, fagyos téli erdő aromájával rendelkezik, hanem segít, hogy könnyebben lélegezzen.
Ha nem kell aggódnia a gyermekek jelenléte miatt, a Respir Aid illóolaj egy újabb fantasztikus légzéskönnyítő szinergia. Tökéletesen keveredik az eukaliptusz, a fenyő, a borsmenta és a többi illóolaj, hogy oldja a torlódást és könnyebben lélegezzen.
Mindkét illóollaj keverék jól működik, ha párologtatják vagy akár hordozóolajjal hígítják, és mellkasban masszírozzák. Azokban az időszakokban, amikor a szokásosnál rosszabbul érzik magukat, próbálkozzon 1-2 cseppet gőzös inhalációval alkalmazni.

Mely mono illóolajok segíthetnek?

Az illóolaj szinergiák valóban nagyszerűek, mindent kitaláltak helyettünk, csak néhány csepp a diffúzorba, és máris jó vagyunk. De ugyanolyan fontos az is, hogy tisztában legyünk azzal, mely monoolajok lehetnek segítségünkre ebben az időszakban. A monoolajok ismerete lehetővé teszi az Ön egyedi igényeinek megfelelő keverékek készítését. Lehet, hogy a Cypress illóolaj minden alkalommal megtisztít, ezért úgy dönt, hogy keveréke középpontjában ez áll. És ha a borsmenta túl erős az Ön számára, akkor kihagyhatja. Ha tisztább légutakra van szüksége, akkor mindig adhat hozzá néhány illóolajat, Orange Sweet-et vagy Saro-t. Íme néhány illóolaj, amely könnyít a légzésen.

Rosalina illóolaj

Rosalina illóolaj ugyanolyan lenyűgöző légúti előnyökkel rendelkezik, mint az Eucalyptus, de sokkal gyengédebb. Különösen jó a torlódások tisztításában és a légzés megkönnyítésében. Másik előnye, hogy elősegíti az immunrendszer erősítését, ami nagyon fontos, ha megfázott.

Egy másik nagyszerű olaj, amelyet a készlet része lehet, a Balm Mint Bush illóolaj. Majdnem eukaliptuszos aromája van, tökéletesen segíti a légzés támogatását, segíthet a torlódások megszüntetésében és megkönnyíti a légzőszervi irritációt.

Eucalyptus illóolaj

Az Ausztráliából származó Eucalyptus ismert a légzőszervi problémákkal kapcsolatos képességéről. A legjobb az, hogy mindhárom fajta segíthet. Gyermekek számára kizárólág az Eucalyptus Dives kemotípust ajánljuk.

Egyéb illóolajok orrfolyásra és orrdugulásra

Mind a Cypress illóolaj, mind a Fir Needle illóolaj nagyszerű kiegészítése a gyógyszeres szekrénynek. Mindkettőnek friss, tiszta aromája van és támogatja a légzőrendszer egészségét. Cseppenthet az egyikből, vagy mindkettőből a diffúzorba, hogy oldja a torlódást és újra könnyen lélegezzen.

És utoljára, de nem utolsósorban, a kevésbé ismert, de nem kevésbé értékes Saro illóolaj. A listán szereplő többi olajhoz hasonlóan ez is segíthet a légzésben, de hasznos olaj a baktériumok ellen, és az immunrendszer támogatásában.

Amelyik illóolajok segítenek a légzőszervi problémáknál, itt található: https://essentialheal.hu/mi-mire-jo/legzoszervek/

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!