12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Ismerjük meg a Pálmarózsa illóolaját

Palmarosa illóolaj - Pálmarózsa illóolaj

Palmarosa illóolaj – Pálmarózsa illóolaj

A Pálmarózsa puha, édes virágillatú illóolaj, gyakran párologtassa, hogy felfrissítse és fertőtlenítse a környezete levegőjét. Erős vírus-, baktérium- és gombaölő hatással rendelkezik, amely hatás még a teafán is túltesz. A Neroli illóolajhoz hasonlóan ugyancsak kiváló bőrregeneráló, minden bőrtípusnál jól használható, de különösen az érett, száraz bőrre. Csodálatos olaj az emésztőrendszer egészségének támogatására is. A pálmarózsa érzelmi szinten támogatást nyújt a kedvetlenség és reményvesztettség esetén.

Nézzük, mit tud a pálmarózsa illóolaj

Fő hatóanyagának, a gerániolnak köszönhetően igen széleskörű hatással rendelkezik a pálmarózsa illóolaja.

Lázcsökkentő illóolaj
A pálmarózsa illóolaja gyulladáscsökkentő, vírusellenes, antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságai révén, közvetetten képes csökkenteni a lázat. Ezért, függetlenül attól, hogy a láz vírusos vagy bakteriális fertőzés miatt alakult ki, ez az olaj segít „lehűteni” és megnyugtatni a szervezetet. Ezek mellett komoly antioxidáns potenciállal is rendelkezik, amely segíti a szabad gyökök eliminálását.

Harcol a vírusfertőzésekkel
A pálmarózsa illóolaj megfékezi és gátolja a vírusok megkettőződését és sikeresen legyőzi őket. A vírusok elleni harc nem könnyű feladat, és egészen más stratégia szükséges hozzájuk, mint például a baktériumok elpusztítása esetén. A vírusok védőbevonatot képeznek maguk körül (fehérjeburok), amely megóvja őket a környezetük szélsőséges körülményeitől, és olyan „kemények”, hogy jól ellenállnak a külső hatásoknak. A vírusok gyakran nyugalmi állapotban maradnak a fehérjeburok alatt, amíg meg nem találják a gazdaszervezetet, és fertőzés esetén a fehérjeburok megnyílik, a vírus felszabadul nyugalmi helyzetéből, és elkezdi saját maga megsokszorodózását a fertőzött ember saját anyagaival, ezért mondhatjuk rájuk, hogy paraztiták. A pálmarózsa illóolaja viszont a vírusok számára „kellemetlen környezet”, így hatékonyan tudunk küzdeni ellenük.

Harcol a baktériumfertőzésekkel
A pálmarózsa illóolaja baktériumölő természetű, megöli a baktériumokat. Kiválóan alkalmazható belső bakteriális fertőzések, például a vastagbélgyulladás, gyomorgyulladás, húgyhólyag, prosztata, húgycső, húgyúti és vese fertőzések gyógyítására egyaránt. Ezenkívül megakadályozza a bőr, a hónalj, a fej, a szemöldök, a szemhéjak és a külső fül bakteriális fertőzéseit.

Bőr regeneráló hatású illóolaj
A pálmarózsa olaj citofilaktikus jellegű, ami azt jelenti, hogy elősegíti a sejtek növekedését és a sejtek regenerációját. Ezáltal segíti a az öregedés által okozott „károk helyreállítását”, például a természetes eredetű kopásokat vagy a sebeket. Mivel ez az olaj a test védelmi rendszerében résztvevő sejteknek a növekedését is elősegíti, ezért az immunrendszer erősítésében kiválóan használható.

Javítja az emésztést
Az emésztésben való részvétele ennek az illóolaj egy említésre méltó, jótékony tulajdonsága. Serkenti az emésztőnedvek kiválasztását a gyomorba, elősegítve ezáltal az emésztést. Támogatja a tápanyagok felszívódását, így hatékonyabbá teszi az emésztőrendszert.

Kezeli a kiszáradást
A pálmarózsa illóolaj egyik tulajdonsága a hidratálás. Segít a testnek a nedvességtartalom megtartásában a szövetekben, fenntartja a folyadékegyensúlyt a testben, így enyhítő hatása érvényesül a gyulladás és a kiszáradás bizonyos eseteiben, és különösen jó, a bőrre gyakorolt hatása. A bőrt puha, nedves és fiatal állapotban fogja tartani.

Egyéb előnyök
Aromaterápiában történő alkalmazás esetén a pálmarózsa olaj ellazítja az izmokat és nyugtatja az idegeket, legyőzi a depressziót, a fáradtságot, szorongást, haragot és idegességet, miközben felemelő hatással van az elmére. Ezenkívül segíti a sebek, a bőrrepedések gyógyítását.

A pálmarózsa illóolaj megtalálható: ITT

 

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!