12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

A Perubalzsam illóolaj hatalma

Perubalzsam illóolaj

Perubalzsam illóolaj – Peru balsam illóolaj

A Peru balzsam, El Salvadorból származik, a Myroxylon balsamum fa balzsamából gőzdesztillációval extrahálják. A Peru Balzsam édes, vanília-aromájú, finom fahéjjal.
Ez a csodálatos illóolaj segít az kontrollálatlan érzelmek enyhítésében, megnyugtatja az idegfeszültséget, és elősegíti a nyugodt környezet megteremtését. Használható légúti dugulások idején, hogy könnyebben lélegezzen.
A Peru balzsam fő alkotóeleme a benzoesav, amely jól ismert tulajdonsága, hogy a kisebb karcolásokat és a bőrproblémákat kiválóan gyógyítja. Segíthet a száraz vagy durva, kipirult bőrön. Testápolási termékekhez egy csodálatos, természetes parfüm, amely kellemes illatot varázsol!

A perubalzsam illóolaj “tudása”

Megakadályozza a krónikus betegségeket
Lehet, hogy ez nem a perubalzsam gyógyhatásainak legerőteljesebb aspektusa, ám a tanulmányok kimutatták, hogy az illóolaj stimulálhatja az immunrendszert és segít a szabad gyökök eltávolításában, így hozzájárulhat a krónikus betegségek kialakulásának megelőzéséhez.

Csökkenti a gyulladást
A perubalzsam illóolaj gyulladáscsökkentő tulajdonságai széles körűek, kezdve a sebek vagy a fájó ízületek helyileg történő alkalmazásától. A perubalzsam illóolaj gyulladáscsökkentő tulajdonsága valójában a legváltozatosabb, és az egyik legfontosabb tulajdonsága. Ez különösen fontos az aranyérben szenvedő emberek számára, mivel ez a népszerű illóolaj hatásos erre a kellemetlen elváltozásra.

Megakadályozza a bakteriális fertőzéseke
A perubalzsam illóolaj aktív alkotóelemei antibakteriális hatású, megtisztítja azokat a területeket, amelyek érzékenyek lehetnek a bakteriális invázióra vagy fertőzésre. Ha ezt helyileg felvisszük a bőrre, egy kvázi, védőréteget képez a test számára. Ez az oka annak, hogy a perubalzsam illóolajat oly széles körben használják baktériumos megbetegedések megelőzésére / kezelésére.

Tisztítja a légutakat
Ha bármilyen légúti problémával küzd, akkor a perubalzsam illóolaj lehet pontosan az, amire szüksége van. Diffúzorban alkalmazva, a perubalzsam illóolaj ösztönözheti a tüdőt az összegyűlt váladék kiürítésére, ami kiküszöböli a légutak torlódását.

Csökkenti a szorongást és a stresszt
A perubalzsam illóolajat régóta használják a mentális problémák kezelésére, különösen idegesség, szorongás és a stressz enyhítésére. Az inhaláció lehetővé teszi a hormoneltolódások indukálását és csökkentheti a stresszhormonokat, ezáltal lehetővé teszi, hogy megnyugodjon, és teste megszabaduljon a kínzó stresszállapottól.

Vizelethajtó illóolaj
Segít a testnek a méreganyagok eltávolításában, így segítség lehet azok számára, akiknek ki kell üríteniük a méreganyagokat, a szennyeződéseket, valamint a testükben felhalmozódott kötőszöveti vizet és zsírt. A vizeletürítés indukálásával a perubalzsam illóolaj biztosítja, hogy a veséd könnyedén dolgozzon és sokáig egészségesek maradjanak.

Hajápolás illóolaj
A perubalzsamot gyakran összekeverik samponnal vagy hajkondicionálóval, hogy elősegítsék az elhalt bőrsejtek eltávolítását és a fejbőr tisztításágát megőrizzék, megakadályozva a korpásodás további fejlődését.

Ez az illóolaj széles körű felhasználása ellenére a perubalzsam illóolaja allergén anyag, amelyről már régóta tudunk. Bőrirritációt okozhat, ezért előtte tesztelje le a bőrén, ugyanis nem mindenkinél jelentkezik az irritatív hatás.

A perubalzsam megtalálható: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!