12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Meadowfoam Oil - Fehér tajtékvirág hordozóolaj

Meadowfoam Oil - Fehér tajtékvirág hordozóolaj

Botanikai név: Limnanthes alba
Kivonási módszer: oldószeres kivonás a Meadowfoam növény magjából.
Illata: enyhén illatos
Kozmetikai alapanyag, 59 ml.

Biztonsági adatlap
Kozmetikai GMP

 

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: email

A futárnak történő átadásig fennmaradó idő:

00
óra
00
perc
00
másodperc

4 980 Ft

Készleten 7 készleten

Purchase this product now and earn 4 980 Points!

Fehér tajtékvirág hordozóolaj

A fehér tajtékvirág hordozóolaj a természetes formában előforduló tokoferolok (E-vitamin csoport tagjai) miatt rendkívül ellenáll az oxidációnak, hiszen az egyik legstabilabb ismert természetes antioxidáns. Ennek eredményeként rendkívül hosszú eltarthatósági ideje van. A fehér tajtékvirág olaj kiváló hidratáló és fiatalító tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a kozmetikumokba és a bőrápolási termékekbe ajánlják. Enyhe ultraibolya (UV) védelmi tulajdonságokkal rendelkezik.
Ez a hordozóolaj kulcsfontosságú összetevő olyan termékekben, mint például barnító krémek, masszázs-olajok és testápolók, kéz- / arckrémek, haj- és fejbőr termékek, alapozók és arcpirosítók, rúzsok, samponok, borotválkozási krémek és különféle balzsamok.

Kozmetikai alapanyag

Alkalmazás

Megfelelő tárolási feltételek mellett (hűvös, közvetlen napsugárzástól védett hely) 2 évig eltartható. Felbontás utáni hűthető, de nem szükséges (vegye figyelembe, hogy az olaj hűvös hőmérsékleten fehérré válhat, vastag és zavaros lesz, melegítéskor visszatér eredeti állapotába.)

Tesztek

Biztonsági adatlap

Összetevők (CoA)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Meadowfoam Oil – Fehér tajtékvirág hordozóolaj” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minőségi illóolajok

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!