12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

„Teljes mértékben élvezem az életet” a szakrális csakra

Chakra illóolaj

Csakra illóolaj – Chakra illóolaj

Múlt alkalommal az 1. csakrát mutattuk be, más néven a Gyökércsakráról volt szó, amely hatással van a biztonságérzetünkre és a földi érzésünkre. Most haladjunk felfelé a gerincünk aljától a has alsó pontjáig, kétujjnyira a köldök alatt. Itt helyezkedik el a 2. csakra, a szakrális csakra, melynek színe narancssárga, eleme a víz. A szakrális csakra szimbóluma egy körből, hat sziromból és egy félholdból áll. A kör a víz elemeit ábrázolja. A félhold ezüst színű és a hold vízzel való kapcsolatát szimbolizálja. Ezek a szimbólumok a holdfázisokra, a víz ingadozására és az érzelmek közötti szoros összefüggésre utalnak. A hold jelképe a női menstruációs ciklusra is vonatkozik.

A szakrális csakra elsősorban az érzelmi reakciókhoz és a szabályozáshoz kapcsolódik, gyakran nevezik az érzelmek székhelyének. Szoros fizikai kapcsolata van a medence területével és a reproduktív szervekkel, ez a csakra egyben az öröm keresésének központja, akár érzéki, akár a mindennapi élet tapasztalatai révén. A „teljes mértékben élvezem az életet” lehet a szakrális csakra mottója.
A nyitott, kiegyensúlyozott szakrális csakra lehetővé teszi az intimitás és a szeretet szabad és teljes mértékű megtapasztalását, az őszinte vágyat. Az egyén barátságos, odafigyel másokra, humoros, törődő, jók a megérzései, melegséget sugároz magából. Ezek a pozitív érzések serkentik a kreativitást, a kapcsolatokat.
A csakrák eltömődhetnek, működésük kiegyensúlyozatlanná válhat, amely korlátozza az energiaáramlást, megakadályozza, hogy teljes életerőnket elérjük, kimerültnek, szétszórtnak, adott esetben unalmasnak és még betegnek is érezzük magunkat.

Mi történik, ha a szakrális csakra kiegyensúlyozatlan?

Ha a csakra alul működik, energiahiány lép fel, amely következtében az egyén félénkké, visszahúzódóvá, túlérzékennyé válik, szexuális aktivitásban szélsőséges (frigid vagy impotens), negatív és bűntudatos emberré válik. Érzelmileg az irigység, a féltékenység, a harag jellemzi a kiegyensúlyozatlan második csakrát.
Ha a szakrális csakra túlműködik az egyén lobbanékony, támadó, túl ambiciózus, illúziókat kergető, manipuláló, másokat szexuális tárgynak tekintő jellemet rajzol meg. Ragaszkodási probléma is felléphet, ragaszkodhat például mérgező kapcsolatokhoz.
Fizikailag a tünetek általában az alsó has, a hát, valamint a reproduktív és emésztő szervek régióiban fordulnak elő. Az e területeken fellépő fájdalom, rendellenes bélmozgás és impotencia az elzáródott szakrális csakrából adódhat.

A jó hír az, hogy ennek nem kell így maradnia! A csakrák egyensúlya helyreállítható és az energiatestben esetleges eltömődések vagy törések felszabadíthatóak, működésük optimalizálható. A szakrális csakra támogatására tervezett Joyful Creation csakra keverékünk csodálatos virágillattal rendelkezik, amely az érzékek elérésével bontakozik ki. A keveréket koriandermag, a bourbon geránium, édes narancs és jázmin abszolút illóolajaival és kivonataival készítették.
Ezt a keveréket használják inhalátorba, diffúzorba cseppentve, vagy a csakra területére kenve és az óramutató járásával megegyező irányban masszírozva. Ebben az esetben azonban fontos, hogy hígítsa hordozóolajjal. A keverék kényelmes golyós kiszerelésben (Roll-on) is megtalálható. Ebben a formában a keverék előre frakcionált kókuszolajjal van hígítva, így magával viheti és szükség esetén azonnal alkalmazhatja.

A szexcsakra illóolajat megtalálod: ITT

Chakra illóolaj termékeket meg találod: ITT


error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!