12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Melyik Tömjén illóolaj legyen?

Tömjén illóolaj – Melyik tömjén illóolaj mire jó?

Az egyik első dolog, ami eszünkbe jut, amikor meghalljuk a tömjén illóolajat, a karácsony és az ünnepi időszak. Végül is, a Biblia szerint, ez volt az egyik legértékesebb ajándék, amelyet a mágusok (a három bölcs ember) hozták az emberek életébe.

Öt különféle tömjén illóolajat kínálunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk az egyes illóolajok közötti különbségek megértésében, így a mindennapi életünkbe célzottan be tudjuk építeni a számunkra szükséges fajtát.

Kiemelt, és hozzáadott értékük az illóolajainknak, hogy azok organikusak (hazai szóhasználattal „BIO”), illetve CO2-kivonatként is kaphatóak.

Akkor most nézzük egyesével

Frankincense Carteri illóolaj

Több zöldes, balzsamos illatával, ez a fajta kiválóan alkalmas pihenésre és meditációs gyakorlatokra. A Carterinek jó antimikrobiális tulajdonságai vannak. Nagyon jó érzelmi aggodalomra, zúzódásokra, traumás sérülésekre és ízületi fájdalmakra.
Adjon hozzá néhány cseppet hordozóolajhoz vagy testápolóhoz, és dörzsölje be az azonnali hatás elérése érdekében. Ha nyugtató illóolajat keres, amely eloszlatja a bánatot, akkor a Frankincense Carteri irányítja a megfelelő útra.
Az illóolaj megtalálható: ITT

Frankincense Carteri CO2 illóolaj

A CO2 kivonatba benne van “minden” ami a növénybe benne van, és olyan molekulákkal is gazdagodik ez az fajta, amit a vízgőz-desztilláció során elveszítünk. A Frankincense Carteri CO2 kivonat ideális ízületi fájdalmak csillapítására, csodálatos segítség a légzőrendszer támogatásához. Ezt a tömjént az immunrendszer-támogatójaként is szokták említeni. A bánat és fájdalom idején is hasznos segítség, az egyik leghatékonyabb antidepresszáns, amikor belélegezzük, elősegíti az általános jólét érzését. Olajának párologtatása a meditáció alatt megnyugtató, békés környezetet teremt. Kiváló energetikai tisztító és védelmező.
Az illóolaj megtalálható: ITT

Fantastic Franks illóolaj

Ezt a keveréket gyakran az „Olajok királyának” nevezik. Négy különféle tömjén illóolaját tartalmazza, köztük a nagyon keresett Frankincense Sacra-t.
A tömjént már régóta ismerik, történelmi felhasználásáról sokat lehet hallani az egyiptomi, babilóniai, asszír és keresztény rituálék során. Régen a vallási szertartások során elégették vagy személyes illatként alkalmazták. Ma nagyra értékeljük ezt az olajat pihentető tulajdonságai miatt, amellyel az általános jólét érzetét idézheti elő. Ezzel a fantasztikus keverékkel élvezhetjük a négy csodálatos tömjén olaj egyesülését, könnyíthetünk az érzelmeken, és előmozdíthatjuk a béke érzését. Helyileg alkalmazva ez a keverék elősegítheti a bőr megújulását, támogatja az immunrendszert, és segíti az izmok és az ízületi fájdalom enyhítését.
Az illóolaj megtalálható: ITT

Frankincense Frereana illóolaj

Ez a fajta jól ismert fiatalító előnyeiről, amikor a bőrápolás területén használjuk. Segíthet a ráncok, hegek, a száraz és sérült bőr megjelenésének „elsimításában”. A Frereana nagyszerű a ráncok, hegek, a száraz és sérült bőr számára, segíti a sebek vagy a vágások gyógyulását. Párologtatva támogatja az immunrendszer működését, kiválóan alkalmas az érzelmek megnyugtatására.
Adjon néhány cseppet vivőolajhoz, és használja a napi rutinba a fenti előnyök kihasználása érdekében. Ha diffundálja, az egészséges immunrendszert is támogathatja ezzel az olajjal.
Az illóolaj megtalálható: ITT

Frankincense Serrata illóolaj

A tömjén illóolajok közül ez az egyetlen, amely nem KidSafe. Ez a legjobb választás a fájdalmas vagy duzzadt ízületek enyhítésére is. Használható a menstruáció okozta fájdalom enyhítésére is. A Serrata kiváló gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szerként használható. Ha a gyulladásos tüneteket megszüntetésére keres olajat, mint például az IBS (irritabilis bélszindróma) vagy a rheumatoid arthritis, akkor ezt válassza.
Kombinálhatja olyan olajokkal, mint az Eucalyptus Globulus és a Fir Needle, a jobb légzés elérése érdekében.
Az illóolaj megtalálható: ITT

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!