12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Vissza az iskolába Plant Therapy illóolajokkal

Illóolajok iskolakezdéshez

Az idei tanévben az iskolába való visszatérés nem olyan mint az előző években, bizonytalanság övezi, nem lehet tudni mikor kerül sor ismét online oktatásra. Akárhogyan is lesz, ebben az évben is szeretnénk tippek, trükkök és termékek ajánlásával segítséget nyújtani a család jólétéhez és a gyermek sikeres tanulmányához.

Vissza az iskolába……amire szükség lehet

A maszkok, a kézfertőtlenítés, a távolságtartás és a szigorú higiéniai, takarítási szabályok között az első iskolai nap sokkal másabb és sokkal nehezebb lesz, mint amire a gyerekek számítanak. Számos olyan termékcsaládunk van, amelyek segíthetnek a szezonális veszélyek leküzdésében, erősítik immunrendszert és támogatják a nyugodt légkört egész nap.

Népszerű az Immune Boom, a Defender, és a Germ Destroyer KidSafe illóolaj keverékek, melyek igazi harcosok a szezonális veszélyekkel szemben. Hígítsa a kiválasztott keveréket egy krémben vagy bármilyen hordozóban és alkalmazza iskola előtt. Ezen kívül cseppentheti egy aromaterápiás inhalátorba, hogy gyermeke bármikor használhassa, amikor szükségét érzi.

Ha gyermeke már idősebb, hagyja, hogy megismerkedjen az illóolajok használatával! Bármely KidSafe roll-on alkalmas arra, hogy gyermeke beletanulhasson az aromaterápiába és megtanulja használni az illóolajokat! A roll-onok előhígítottak, így azonnal használhatóak. Mutassa meg Nekik, hogyan kell használni azokat. Így a nap folyamán bármikor használhatják kedvencüket, amikor szükségét érzik.

A megfelelő KidSafe illóolaj keverékek nagymértékben segíthetik a gyermekek napi feladatainak akár otthoni, akár osztálytermi keretek közötti elvégzését. Találja meg gyermeke számára azt az illóolajat vagy szinergiát, amely segítője lehet a feladatok végrehajtásában. Ajánljuk a Study Time és a Hocus Focus keverékeket a figyelem és a koncentráció támogatására. A Happy Place pedig akkor tud segíteni, amikor a szorongó ficánkolás elvonja a gyermek figyelmét.

Próbálja ki a Ready for School Kidsafe készletet, amely hat különböző KidSafe keveréket tartalmaz. A készletben található valamennyi illóolaj szinergia az iskolára összpontosít, és belőle készíthet krémeket, roll-ont, balzsamokat és még sok minden mást. Az illóolajoknak az iskolai rutinba való beépítésével hozzájárulhat a gyermeke felszabadultságához, boldogságához, egészségéhez és elkötelezettségéhez.

Ha online oktatásra kerül sor…

Sokunknak ismerős az online oktatás, a hangulatos családi fészek átalakul tanteremmé, gyermekeink pedig mindent szívesebben csinálnak, csak ne kelljen tanulni… Az illóolajok segíthetnek az átmenetben.

Valljuk be őszintén, az iskolai rutinhoz nehéz tartani magunka, különösen akkor, ha az osztályterem 10 méterre van, nem pedig 5-10 perces autóútra és nem csengetnek be 8 órakor. A Hello Sunshine KidSafe szinergiánk segít az egész családnak felébredni és ráhangolódni az előttük álló napi teendőkre. Élénk és felemelő illata támogatja a békés, boldog otthoni légkört.

Ha gyerekei számára az otthoni tanulás kihívásokkal teli és küzdelmes, próbálja meg párologtatni a Calming the Child vagy a No Worries keveréket, hogy az érzelmek kezelhetővé váljanak. Mindkét KidSafe keverék édes, citrusos és felemelő, segíthetnek az feszültség enyhítésében, miközben elősegítik a könnyű, nyugodt légkört.

Bár ebben az évben lehet, hogy egy kicsit minden más lesz, de mi mindenki számára sikeres tanévet kívánunk! A blogbejegyzésben bemutatott termékeink megkönnyíthetik az átmenetet mind a gyerekek, mind a szülők számára. Reméljük tudtunk segíteni!

error: Content is protected !!

Köszönjük, hogy feliratkozott!