12 óráig leadott rendeléseket másnap kézbesítjük!!! 

Ylang Ylang illóolaj bemutatkozik

Az ylang ylang illóolaj hatásai

Az organikus Ylang Ylang illóolajat, az ylang-ylang fa (malájul „virág-virág”) gyönyörű virágaiból desztillálják. Ez az illóolaj meleg, édes, virág illatú, amely a Csendes-óceáni meleg szellőket idézi fel. Az organikus Ylang Ylang Complete illóolajat afrodiziákumként ismerik, csodálatos komponens egy romantikus masszázskeverékben. Megkönnyíti az elmét, felszabadítja az idegfeszültséget, és segíti az egész testet ellazulni. Az Ylang Ylang illóolajat a bőr és a haj nedvesség tartalmának elősegítésére is használják.
Nem lehet összetéveszteni a Ylang Ylang illóolaj lenyűgözően édes és virágos illatát, és trópusi aromáját egyesek akár “kábítószernek” is tekintik. Az Ylang Ylang illóolaj olyan emberek körében kedvelt, akik kedvelik a kellemes illatú növényi készítményeket, de ez több, mint egy szobafrissítő. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy számos érzelmi és fizikai előnyt kínál, amelyek javíthatják életminőségünket. Az Ylang ylang hatása a hormonális rendszerek elősegítésétől a bőr és a haj állapotának javításáig, az elme-test kapcsolat javításáig terjed.

Kettő különböző illóolajunk közül az Ylang Ylang Complete-tól eltérően, az Ylang Ylang Extra illóolaj ideális parfümök készítéséhez, testápolók kiegészítéséhez. Finomabb, lágyabb illata van, mint a Ylang Ylang Complete-nek. Segíthet csökkenteni a napi aggodalmak okozta érzéseket, és felemelő hangulatot termet otthonában. Hordozóolajhoz adva romantikus masszázsként is használható.

Ylang Ylang illóolaj előnyei

 

Természetes fejbőr és hajkezelés

Ha néhány csepp Ylang Ylang illóolajat és  Jojoba Carrier Oil olajat kombinál , kap egy kiváló haj- és fejbőrkezelő otthoni kozmetikumot. Az egészséges és fényes haj elősegítésére, valamint a száraz évszak során a haj erős és hidratált megjelenésének elősegítésére vigye fel a fejbőrre masszírozva. Tele van olyan szerves vegyületekkel, amelyek elősegítik a fejbőr összehúzódását és csökkentik a foltosságot. Arra is felhasználták, hogy ösztönözze az új haj növekedését. 
A bőr fibroblast sejtjeivel végzett vizsgálatok szerint az illóolajok, beleértve a ylang ylangot is, antiproliferációs tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ylang ylang illóolaj gátolta a szöveti átalakulását, jelezve egy esetleges sebgyógyulási tulajdonságot. Az izoeugenol egy olyan vegyület az ylang ylang illóolajban, amely felgyorsítja a sebgyógyulást. Csak ügyeljen arra, hogy a maximális hígítás 0,8% legyen!

Krémhez recept: kombinálja az Ylang Ylang-otbergamottal , mandarinnal és a vanillával , és egy egyedi krémet kap, ami illata mellett kiváló hatású bőrére is!

Lehetnek antimikrobiális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai az ylang ylang illóolajnak

Az Ylang ylang antibakteriális és gombaellenes vegyületeket is tartalmaz, többek között linalooln. Az illóolaj antimikrobiális hatást mutat számos baktériummal szemben. Az ylang ylang és a kakukkfű illóolajok keveréke szinergetikus hatást mutatott a mikrobiális fertőzésekre.
Az Ylang Ylang illóolaj izoeugenolt tartalmaz, amely a gyulladásgátló tulajdonságairól ismert. A vegyület az oxidatív stressz csökkentésében is segíthet. Ez a folyamat végül csökkentheti a krónikus betegségek okozta rendellenességek kockázatát.

Nyugtató fürdő ylang ylang illóolajjal

Semmi sem annyira pihentető, mint egy hosszú nap stresszének enyhítése egy hihetetlen fürdővel! Növelje a fürdőzése előnyeit azáltal, hogy Ylang Ylang illóolajat ad a vízéhez az érzékek élénkítéséhez és a pihenés érzésének fokozásához. A tökéletes fürdőzési élmény érdekében adjon sót fürdővízéhez, egy-két cseppnyi illóolajjal együtt.
Érzelmi szinten egy Ylang Ylang fürdő segíthet nekünk a szívünkbe az összpontosításra, a múltbéli traumákkal való szembenézésben, miközben lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolódjunk “belső örömünkhöz és elismerésünkhöz”. A Ylang Ylang fürdő nemcsak elképesztő illatú, miközben megnyitja a szívét, amire szüksége van egy fárasztó nap után, a kikapcsolódáshoz, a kompresszióhoz és az újratöltéshez.
Az ylang ylang illóolaj, ha a bőrön keresztül felszívódik, segíthet csökkenteni a vérnyomást, így segíthet a magas vérnyomás kezelésében. Egy esszenciális olajok és az ylang-ylang keverékét belélegző kísérleti csoportról végzett tanulmány szerint, alacsonyabb a stressz és a vérnyomás szintje azoknál, akik az ylang ylang illólajat alkalmazták. Egy újabb tanulmányban azt megfigyelték, hogy az ylang ylang illóolaj aromája csökkenti mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomás szintjét.

Fürdő recept: Adjon  Ylang Ylang-t, Vetivert és Narancsot fürdővizéhez, biztosan nem fog csalódni!

 

Aromaterápiás arcgőz

A frissítő aromaterápiás gőzölés mindig jó ötlet, és a Ylang Ylang illóolaj elősegíti az egészséges, gyönyörű bőr megjelenését.

Adjon egy csepp Ylang Ylang illóolajat ad egy tál forró vízbe, és az arcát néhány percig tartsa felette. A forró víz diffundálja az illóolajat a belélegzett levegőbe, a gőzből származó meleg kinyitja a pórusokat, és felszabadítja a szennyeződéseket és baktériumokat a bőréből.
Az Ylang ylang hozzáadását követően nem csak az aromaterápiás hatást érzékeli, hanem édes, virágos illata mellett elősegíti a bőr fiatalos ragyogását. Az is ismert, hogy képes megelőzni az öregedés jeleit, sőt elősegíti az egészséges bőr kialakulását.

Természetes hangulatnövelő

Ha szeretné látni az élet fényes oldalát is, akkor az Ylang Ylang használata segíthet az optimistabb perspektíva kialakításában is. Közvetlenül az agy szaglási rendszerére hat, és ezen illóolaj belélegzése azonnal elősegítheti a pozitivitás érzések megjelenését. A szív kitárulkozó képessége segíthet abban is, hogy elengedje a negatív érzéseket, mint például a harag és a féltékenység. Az Ylang ylang illóolajat hagyományosan az Indonézia lakosok, az új házasok ágyainak díszítésére használják, nyugtató és afrodizisztikus jellege miatt.
Egyszerűen lélegezzen be közvetlenül a palackból a Ylang Ylang illóolajat, vagy adjon hozzá néhány cseppet illóolaj diffúzorához, hogy otthonát kitöltse az Ylang ylang virág gazdag trópusi illataival. Azonnal megnyugtató hatást érez, amely elősegíti a hangulat növelését és az élet világosabb kilátásait. Mélyebb hatás elérése érdekében próbálja meg bemasszírozni a bőrébe, hogy elősegítse a tudatosság, a béke és az önszeretet érzéseit.

Illóolaj diffúzorhoz recept: ylang ylang  és pacsuli és lime egy egyedülálló otthoni illathoz!

A Ylang ylang illóolajat széleskörűen használják az aromaterápiában, pihentető és hangulatjavító tulajdonságai miatt. Antimikrobiális, gyulladásgátló, és sebgyógyító tulajdonságokkal is rendelkezik. Hagyományosan a pattanásokra hajlamos bőr kezelésére és a hajminőség javítására is használják. Bőrápolási termékekben, parfümökben, gyertyákban és ételekben használják finom egzotikus illata miatt.

Köszönjük, hogy feliratkozott!